Kuva: Fotolia

Miehet kertovat, mitä he tahtovat omilta polttareiltaan

11.11.2016 11:00 - Senni Loikala

Tutkimuksen mukaan liian nöyryyttävät ja rämäpäiset polttareiden ohjelmanumerot kannattaa unohtaa.

Monet miehet eivät nauti polttareista, jotka sisältävät edes leikkimielisen nöyryyttäviä ohjelmanumeroita. Tämä selviää tuoreesta espanjalaisen ja brittiläisen yliopiston yhdessä tekemästä tutkimuksesta, joka on julkaistu Deviant Behaviour -lehdessä. Siitä uutisoi myös The Guardian.

Tutkimukseen osallistui tulevia sulhasia Espanjasta, Isosta-Britanniasta ja Itä-Euroopasta. Tutkijat ottivat selvää, mitä pian avioituvat miehet ajattelivat ystäviensä järjestämistä polttareista.

Tuloksista selvisi, ettei leijonanosa tulevista sulhoista todellisuudessa nauttinut liian villeistä polttareista, joista osaan kuului myös juhlakalun leikkimielistä nöyryyttämistä tai häpäisemistä. He osallistuvat tällaisiin aktiviteetteihin vastentahtoisesti, sillä ryhmäpaine on tilanteessa yleensä voimakas.

Näin ollen näyttää siltä, että monet miehet tahtoisivat viettää polttareitaan mieluummin esimerkiksi rennon sauna- tai baari-illan merkeissä kuin extreme-kokemuksia haalien.

"Sammunut juhlakalu peitettiin muovikelmulla"

Tuloksista paljastui myös konkreettisia esimerkkejä polttareiden ohjelmanumeroista, joista itse polttarisankarit eivät todellisuudessa pitäneet. Katso alta muutama tällainen tilanne.

1) Yksi tulevista sulhasista vietiin strippiklubille. Todellisuudessa hän ei olisi tahtonut maksaa puolialastomille naisille heidän tanssinsa katselusta.

2) Toiselle juhlakalulle oli järjestetty miesporukalla matka toiseen kaupunkiin, mutta tuleva sulhanen eksyi kohteessa muusta polttariporukasta. Hän vietti pitkän ja ikävän illan yrittäen etsiä ystäviään.

3) Kolmannelle miehelle oltiin järjestetty jo liiankin kosteat polttarit. Tulevan sulhon juomia terästettiin viinaa pihistelemättä ja koska hän joi liikaa, mies sammui baariin ja sotki itsensä. Polttariporukka peitti myöhemmin tajuttoman juhlakalun muovikelmulla.

Näin ollen ystävien kannattaisi jättää polttareista liiallinen rämäpäisyys ja edes leikkimielinen nöyryyttäminen, sillä tulevat aviomiehet eivät niistä pidä, ainakaan, mikäli tätä tutkimusta on uskominen.

Lue myös: Jalkapallofani valitsi erilaisen hääpuvun - vaati sulattelua vaimolta

Lue myös: Australialaiset kehittivät maailman hulluimman juomapelin - Ei mitään järkeä!

Lue myös: Uutuuskeksintö on jokaisen oluen ystävän ykköshankinta

Lähde: The Guardian

Kilpailut

Uusimmat