Kuva: AOP

Sensuuri iskee Instagramiin entistä kovemmin - "arkaluonteiset" kuvat piilotetaan

28.03.2017 17:45 - Iiro Myllymäki

Instagram haluaa uudistuksella vähentää epämiellyttäviä kokemuksia sovelluksen käytön yhteydessä.

Kuvapalvelu Instagramin selailuun saattaa pian tulla yksi merkittävä muutos. Arkaluonteiseksi miellettävää materiaalia sisältävät kuvat voidaan tulevaisuudessa piilottaa sensuurinäytön taakse. Instagram on selittänyt muutosta blogissaan, josta voit katsoa myös kuvallisia demonstraatioita uudistuksesta.

”Tavoitteemme on luoda turvallinen käyttöympäristö, ja tästä syystä meillä on muutamia päivityksiä ilmoitettavana. Pian saatat huomata näytön arkaluonteista materiaalia sisältävien kuvien ja videoiden päällä, kun selaat fiidiäsi tai vierailet jonkun profiilissa”, blogissa kirjoitetaan.

Instagramin mukaan tällaiset kuvat ja videot eivät sinänsä riko Instagramin julkaisusääntöjä, mutta joku on ilmiantanut nämä julkaisut Instagramille ja Instagram on määritellyt sisällön arkaluonteiseksi. Eroottissävytteiset ja vähäpukeiset kuvat ovat yksi esimerkki tällaisesta sisällöstä Attitude-sivuston mukaan.

”Muutoksen myötä käyttäjät kokevat entistä vähemmän yllättäviä ja epämiellyttäviä kokemuksia sovelluksessa. Jos haluat nähdä ruudun peittämän sisällön, voit vain yksinkertaisesti napauttaa ruutua sen kohdalla”, Instagramin blogissa kerrotaan.

Lue myös: Nuori nainen julkaisi Instagramissa kuvan laihtumisestaan - poistettiin ilman syytä

Lue myös: Miss Helsingin Instagram-tili poistettiin - oliko bikinikuva liikaa?

Lähde: Attitude

Kilpailut

Uusimmat