Kuva: AOP

Elon Musk toimitti internet-laitteita Ukrainaan - varapääministeri kiittää teknologiamiljardööriä

03.03.2022 16:15 - Jenni Tuusjärvi

Ukrainan varapääministeri pyysi taannoin teknologiayrittäjältä apua Ukrainan internet-yhteyden ylläpitämiseksi.

Ukrainan varapääministeri Mykhailo Fedorov, 31, kiittää teknologiayrittäjä Elon Muskia, 50, tämän toimista Ukrainan internet-yhteyden ylläpitämiseksi.

Musk vastasi aiemmin Fedorovin Twitterissä suoraan hänelle kohdistettuun avunpyyntöön lähettämällä Ukrainaan Starlink-päätelaitteita, joiden avulla Ukraina voi hyödyntää satelliittiverkostossa toimivaa Starlink-internet-yhteyttä.

"Paljon kiitoksia! Starlink pitää kaupunkimme yhdistettynä ja ensiapupalvelut pelastamassa henkiä!", Fedorov kirjoittaa Twitter-tilillään.

"Venäjän hyökättyä infraamme, tarvitsemme generaattoreita pitämään Starlinkit ja hengenpelastuspalvelut toiminnassa - ideoita?", hän jatkaa päivityksessä.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Aiemmin tällä viikolla Fedorov julkaisi kuvan niin ikään Twitter-tilillään, kun ensimmäiset Starlink-päätelaitteet saapuivat Ukrainaan. Hän kiitti myös tuolloin Muskia päätelaitteista, johon Musk vastasikin lyhyesti keskusteluketjussa.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Starlink on SpaceX-yhtiön koko maailman kattavan internet-yhteyden rakentamiseen keskittyvä hanke. Starlink-yhteys perustuu tuhansien satelliittien muodostamaan verkostoon, jonka kautta internet-yhteys toteutetaan.

Lue myös: Ukrainan varapääministeri pyysi apua Elon Muskilta - Muskilta nopea vastaus

Lue myös: Lietolainen K-Market teki poikkeuksellisen päätöksen sotalööpeistä: "Haluamme suojella perheen pienempiä"

Lue myös: Batmania ei nähdäkään Venäjällä - ensi-ilta peruuntui viime hetkellä

Kilpailut

Uusimmat