Kuva: AOP

Huipputennispelaajan osallistuminen otteluun evättiin - syynä hurja laihtuminen

07.07.2016 14:00 - Joose Koskiranta

Marion Bartoli on pudottanut 20 kiloa painostaan lyhyessä ajassa.

Kolme vuotta sitten ranskalainen Marion Bartoli juhli Wimbledonin voittoa kaadettuaan finaalissa Sabine Lisickin.

Nykyään hän on liian laiha pelaamaan perinteikkään turnauksen nelinpelin näytösottelussa.

Lyhyessä tiedotteessa Wimbledon ilmoitti, että hänet on terveydellisistä syistä johtuen korvattu englantilaisella Melanie Southilla, joka näin ollen kamppailee yhdessä maanmies Anne Keothavongin kanssa. 

Wimbledonin voiton jälkeen ammattiuransa lopettanut Bartoli oli aikaisemmin tunnettu hieman pyöreämmästä vartalonmuodostaan. Nyt hän on kuitenkin laihtunut niin paljon, että tennismaailma on huolissaan hänen terveydestään. 

Lehtitietojen mukaan nainen on pudottanut 20 kiloa painostaan tiukan dieetin avulla, jossa hän on jättänyt sokerin, maitotuotteiden, gluteenin sekä suolan pois ruokavaliostaan. Sen ohella hän on treenannut kovaa. Daily Mailin mukaan 173-senttiä pitkä Bartoli painaa vain 47 kiloa.

Tuoreessa Paris Matchin haastattelussa hän kuitenkin kertoo, että raju painonpudotus johtuu viruksesta, jonka takia hän ei syö juurikaan mitään.

- Wimbledonin jälkeen matkustan hoitoon Italiaan, hän sanoi. 

Bartoli toimii tv-kanava BBC:n asiantuntijana turnauksessa. Useat katsojat ovat huomanneet Bartolin vartalossa tapahtuneen muodonmuutoksen ja maininneet siitä sosiaalisessa mediassa. 

Bartolin lähipiirin mukaan nainen on raivoissaan päätöksestä. Keothavongilta kysyttäessä, aikooko Bartoli viedä tapauksen oikeuteen, oli vastaus lyhyt ja ytimekäs.

- Vain Marion voi vastata siihen, hän sanoi.

Tältä Bartoli näytti vielä pari päivää Wimbledon-mestaruutensa jälkeen vuonna 2013. (kuva: AOP)

Lue myös: Jenkkimedia naureskelee suomalaiselle pesäpallolle: "Hämmentävää, ei lainkaan kuin baseball"

Lähde: Ekstra Bladet

Kilpailut

Uusimmat