Kuva: AOP

Kärppähyökkääjän huikea maali nousi uutiseksi Pohjois-Amerikassa

01.03.2017 16:30 - Mikko Räsänen - Luettu 6 364 kertaa

Video Ville Leskisen taiturimaisesta yksilösuorituksesta leviää maailmalla.

Ville Leskinen nousi Kärppien sankariksi tiistaisessa ottelussa JYPiä vastaan. Jyväskyläläiset johtivat ottelua pitkään 1-0 ja olivat jo menossa kolmen pisteen voittoon, kun Leskinen päätti toisin. Ottelua oli pelaamatta vain kolme minuuttia, kun Leskinen otti ylivoimalla kiekon omassa päässä, kiihdytti kovaan vauhtiin. Hän pujotteli läpi JYPin alivoimanelikon ja hassutti täydellisesti puolustaja Mikko Kuukan, joka kellahti nurin Leskisen harhautusten edessä. Lopulta 23-vuotias hyökkääjä kruunasi suorituksensa veivaamalla sivuttaisliikkeellä maalivahti Jussi Olkinuoran jään pintaan ja heittämällä rystyllä kiekon maaliin. 

Selostajat kehuivat maalia heti yhdeksi koko liigakauden upeimmista. Nyt osuma on saanut myös kansainvälistä näkyvyyttä, kun amerikkalainen Fanrag-urheilusivusto on tehnyt siitä kokonaan oman uutisensa. 

Sivusto kirjoittaa, että vaikka NHL:ssä pelaavat parhaista parhaat, voi nähdään Euroopan liigoissa ajoittain todella pirullisen kovaa viimeisteltyä ja nostaa esimerkiksi Leskisen maalin.

Katso Leskisen maali alta.

Lue Fanragin uutinen Leskisestä täältä

Lue myös: Jenkkimedia hehkuttaa Patrik Lainetta: Ylittänyt kaikki odotukset!

Kilpailut

Uusimmat