Kuva: AOP

Nico Rosberg palasi F1-varikolle - Hamilton välttelee?

01.03.2017 19:30 - Mikko Räsänen - Luettu 401 kertaa

Nico Rosberg kävi varikolla tapaamassa Mercedeksen henkilökuntaa ja ihailemassa tallin uutta autoa.

Nico Rosberg, 31, järkytti autourheilumaailmaa ilmoitettuaan lopettamisestaan vain muutama päivä sen jälkeen, kun hän oli voittanut F1-sarjan maailmanmestaruuden viime vuonna. Nyt Rosberg työskentelee Mercedeksen lähettiläänä. Tuossa roolissa ja hallitsevana maailmanmestarina hän vieraili Mercedeksen varikolla kesken Barcelonan radalla tehtyjen testien.

Rosberg tapasi vierailun aikana itselleen tuttuja tiimin työntekijöitä ja vietti aikaa hänen kuljettajanpaikkansa perineen Valtteri Bottaksen kanssa. Tapauksesta kirjoittanut East Lothian Courier kuitenkin huomauttaa, että Rosberg ei koko vierailunsa aikana tavannut Lewis Hamiltonia, vaikka tämäkin on mukana testaamassa Mercedeksen uutta autoa. Lehti muistuttaa, miten Hamiltonin ja Rosbergin välit tulehtuivat pahasti sen kolmen vuoden aikana, minkä kaksikko vietti yhdessä McLarenilla. Onkin mahdollista, että välit ovat yhä huonot ja Hamilton on tarkoituksella vältellyt Rosbergin kohtaamista?

Sen sijaan Bottaksen kanssa Rosberg tuntuu tulevan hyvin toimeen.

- Valtteri on hyvä kuljettaja, joten voimme odottaa, että hän haastaa Lewisin, Rosberg sanoi ja myönsi antaneensa Bottakselle vinkkejä.

- Kerroin hänelle vähän inhimillisestä puolesta, eli mitä tiimi odottaa häneltä ja miten kasvaa osaksi tiimiä. Noissa asioissa pystyn auttamaan häntä, ja toivottavasti jossain vaiheessa voimme käydä drinkeillä yhdessä, Rosberg kertoi.

McLarenin uusi auto teki Rosbergiin niin suuren vaikutuksen, että hän kuvasi videon siitä. Katso video alta.

Lue myös: F1-sarja myytiin - uusi omistaja tekee formuloista superautoja?

Kilpailut

Uusimmat