Kuva: AOP

Buffalo Sabres kaappaamassa tähtipuolustajan KHL:stä

16.03.2017 07:30 - Mikko Räsänen - Luettu 249 kertaa

24-vuotiaan Viktor Antipinin huhutaan olevan lähellä sopimusta Buffalon kanssa.

Buffalo Sabresin NHL-joukkueessa pelaava Rasmus Ristolainen saattaa saada ensi kauden joukkuekaverikseen KHL:n tähtipuolustajiin kuuluvan Viktor Antipinin. 24-vuotias venäläinen on huhujen mukaan neuvotellut sopimuksesta usean NHL-joukkueen kanssa ja kisan voittajaksi on selvinnyt juuri Buffalo Sabres. 

Sportsnetin Elliet Friedmann kertoo, että Venäjän maajoukkueeseenkin kuuluvasta Antipinista olivat kiinnostuneet myös Calgary Flames, Pittsburgh Penguins, Chicago Blackhawks sekä Jarmo Kekäläisen luotsaama Columbus Blue Jackets. 

Antipin pelaa jo viidettä kauttaan Metallurg Magnitokorskin KHL-joukkueessa. Tuona aikana hän on ollut kahdesti mukana voittamassa KHL-mestaruutta. Antipin on myös edustanut Venäjää kahdessa edellisessä MM-turnauksessa.

Ei ole tietoa, mikä lopulta on ollut syy, miksi Antipin on valinnut juuri Buffalon. Yksi syy saattaa olla joukkueen koostumus. Vuosia rämpinyt Sabres on nimittäin vahvassa myötätuulessa ja joukkue on täynnä nousevia tähtiä. Superlupaukset Jack Eichel, Sam Reinhart ja Rasmus Ristolainen ovat vasta 20-22-vuotiaita. Ja kun joukkueen kokeneet avainpelaajat kuten Ryan O'Reilly, Evander Kane ja Kyle Okposo ovat hekin vasta 25-28-vuotiaita, on Sabresin runko niin nuori, että sen voi olettaa vain paranevan vuosi vuodelta, ja olevan pian säännöllinen pudotuspelijoukkue. 

Lue myös: Anaheim-pomo muistelee 2007 mestarijoukkueen rakentamista: Selänne oli liian iso riski

Lue myös: Suomalaiset hallitsevat Minnesota Wildin seuraennätyksiä - katso vakuuttavat tilastot

Kilpailut

Uusimmat