Kuva: AOP

KHL-seuran erikoiset kuviot jatkuvat - jo toinen tuore hankinta sai pikapotkut

22.08.2017 15:04 - Mikko Räsänen

Kiinalainen Red Star Kunlun jatkaa erikoisia ratkaisujaan.

Kiinalaisesta Red Star Kunlun on tänä kesänä ihmetyttänyt kiekkoväkeä erikoisilla ratkaisuillaan. Joukkue hankki Liigan viime kauden tehopelaajan Vili Sopasen, mutta purki hänen sopimuksensa jo kesällä. Syynä sopimuksen purkuun oli Sopasen keuhkoinfektio, minkä takia hän olisi päässyt harjoittelemaan täysipainoisesti vasta heinäkuun lopulla. Ratkaisu oli hieman erikoinen, sillä Sopanen olisi hyvin ehtinyt kuntoutua täyteen pelikuntoon ennen kauden alkua.

Nyt joukkue on tehnyt toisen yhtä erikoisen ratkaisun, sillä Expressenin mukaan joukkue on antanut potkut ruotsalaishyökkääjä Richard Gyngelle. Gynge pelasi viime kaudella KHL:ssä Neftekhimikissä ja oli huipputehokas. 57 ottelussa ruotsalainen kirjasi 24+16=40 pistettä ja oli koko liigan seitsemänneksi paras maalintekijä. 

Viime kaudella Kunlunin paras maalintekijä Chad Rau jäi 20 maaliin, joten kun Gygnen sopimus Kunluniin julkaistiin toukokuun lopussa, oli se kiinalaisseuralta tähtitason kaappaus. Nyt Expressen kuitenkin kertoo, että Gygne on saanut potkut Kunlunista ja hänellä on 48 tuntia aikaa etsiä uusi seura. 

Lähteet: Expressen, Iltalehti

Lue myös: Yli 650 ottelun Liiga-konkari lopettaa uransa

Kilpailut

Uusimmat