Kuva: AOP

Sitkeä vatsavamma pakottaa Toronto-hyökkääjän lopettamaan uransa?

14.09.2017 20:31 - Mikko Räsänen - Luettu 600 kertaa

Joffrey Lupul ei tule pelaamaan tällä kaudella.

Toronto Maple Leafs kertoi tänään, että joukkueen palkkalistoilla olevat hyökkääjät Nathan Horton ja Joffrey Lupul eivät ole läpäisseet lääkärintarkastusta, eivätkä siksi tule pelaamaan alkavalla kaudella.

Horton, 32, pelasi viimeksi kaudella 2013-14, kunnes selkävamma pakotti hänet sivuun. Koska vamma ei ole parantunut, ei hänen pelaamattomuutensa ollut yllätys. Lupul, 33, sen sijaan jäi sivuun helmikuussa 2016 tyrän takia ja jotkut olivat toivoneet, että parhaalla Toronto-kaudellaan 67 pistettä 66 ottelussa tehnyt hyökkääjä toipuisi vielä pelikuntoon. Näin ei kuitenkaan käynyt, vaan nyt pidetään todennäköisenä, että kumpikin nostaa miljoonapalkkaa vielä tulevan kauden ja ilmoittaa sopimuksen umpeutuessa lopettavansa uransa.

Toronto tiedotti myös, että se vahvistaa rivejään puolustaja Roman Polakilla. Kolme aiempaa kautta Torontoa edustanut fyysinen puolustava puolustaja liittyyy joukkueen kokoonpanoon tryout-sopimuksella. Maple Leafs haluaa nähdä, että Polak on toipunut viime kauden päättäneestä vammastaan ennen kuin tekee hänen kanssaan koko kauden kestävää sopimusta.

Lue myös: Pelicans-maalivahdin huikea ilta valokuvina - katso galleria

Arvostele artikkeli

Kilpailut

Uusimmat