Kuva: AOP

Manchester United hälytti suomalaislääkärin apuun - tekee päätöksen tähtipelaajan leikkauksesta

24.09.2017 20:00 - Mikko Räsänen

Ranskalaistähti Paul Pogba saattaa joutua leikkauspöydälle.

Manchester Unitedin ja Ranskan maajoukkueen tähtipelaaja Paul Pogba on ollut loukkaantuneena viimeiset kaksi viikkoa. Keskikenttäpelaaja loukkaantui Mestarien liigan ottelussa Baselia vastaan. ManU voitti ottelun 3-0, mutta hinta oli kova, sillä Pobga loukkasi takareitensä harmittoman näköisessä tilanteessa ja joutui jättämään ottelun kesken. Katso video tilanteesta alta.

Pobgan arvellaan olevan sivussa kuusi viikkoa, mutta ManU on pähkäillyt, olisiko jalka parempi leikata paremman toipumistuloksen saamiseksi. Joukkue on ottanut yhteyttä monia maailmantähtiä hoitaneeseen urheilukirurgiin Sakari Oravaan. Orava on aiemmin hoitanut Barcelonan supertähden Ousmane Dembelen vastaavaa vammaa. Nyt hän vastaa Pogban tilanteen arvioimisesta ja hoidon päättämisestä.

- Pogban vamma on hieman erilainen kuin Dembelen, koska se paranisi myös ilman leikkausta. Päätös tehdään ensi viikolla, Orava kertoi 

Orava, 72, kertoi, että Pogban loukkaantuminen oli seurausta monesta asiasta.

- Tämän kaltainen vamma on monen sattumuksen summa. Siihen liittyy lihasväsymys, äkkipysähdys ja nopea kääntyminen, missä aivot toimivat jalkoja nopeammin, hän kuvaili FourFourTwo:n haastattelussa.

Lähde: FourFourTwo

Lue myös: Menettääkö Barcelona nyt jo toisen brassitähtensä?

Kilpailut

Uusimmat