Kuka puolustaisi Erik Karlssonia? Vastustajien pähkäily huvitti tähtipelaajaa

27.10.2017 14:30 - Sami Ikonen

Maailmanluokan pelaajan puolustaminen ei ole helppo paikka.

NHL-joukkueet Los Angeles Kings ja Ottawa Senators kohtasivat Suomen aikaan tiistain ja keskiviikon välisenä yönä. Ottelussa mentiin tasatuloksella jatkoajalle, missä joukkueet pelaavat viiden minuutin jakson kolmella kolmea vastaan. Koska jäälle jää paljon tilaa, on pelaajien merkkaaminen silloin erittäin tärkeää.

Somessa on levinnyt hauska video, jossa Kingsin pelaajat keskustelevat ennen pelin jatkumista siitä, kuka vahtisi Senatorsin taitavaa tähtipelaajaa Erik Karlssonia.

Julki tulleella videolla selostajat arvuuttelevat, että todennäköisesti kentällä olleet Anze KopitarDustin Brown ja Drew Doughty pallottelevat keskustelussaan sitä, että kuka haluaisi ottaa tärkeän vastuun harteilleen. Koomisesti pelaajat yksitellen kertovat merkkaavansa mieluiten kenet tahansa muun pelaajan.

Ruotsalaiselta Karlssonilta petti pohdiskelun aikana pokka, kun kukaan ei tuntunut haluavan toimia hänen merkkaajanaan.

Jos yllä oleva video ei näy, katso pelaajien hauska tilanne täältä.

Ottelu päättyi lopulta Kingsin 3-2 voittoon. Ratkaisu syntyi vasta voittomaalikilpailussa.