Ronaldinho osaa sen edelleen - teki unelmamaalin 35:stä metristä

14.11.2017 07:30 - Sami Ikonen

37-vuotiaan brassin taidot ovat yhä tallella.

Vuonna 2005 maailman parhaaksi jalkapalloilijaksi valittu brasilialainen Ronaldinho väläytti jälleen taitojaan, kun hänet kutsuttiin Meksikoon lajilegendojen näytösotteluun. Aina hymyissä suin pelaava "Gaucho" väläytti jälleen, ettei pelitaidot ole hukkuneet vuosien aikana mihinkään.

Pelin aikana kikkataituri Ronaldinho sai pallon haltuunsa puolessa kentässä, näki maalivahdin ulkona maalista ja laukoi volleylla pallon verkkoon todella vaivattoman näköisesti. Matkaa maalille oli noin 35 metriä.

Amerikan ja Euroopan tähtien välinen näytösottelu pelattin Queretarossa Meksikossa. Ronaldinholle kaupunki on tuttu, sillä hän pelasi siellä uransa viimeistä edellisen kauden. Vuonna 2015 eläkkeelle jäänyt pelaaja on kiertänyt lopettamisensa jälkeen useissa näytösotteluissa ympäri maailmaa. 

Näytösottelussa pelasi muun muassa Ronaldinhon entinen joukkuekaveri Barcelonan ajoilta Carles Puyol, sekä kolumbialainen lajilegenda Carlos Valderrama. Ronaldinho julkaisi Instagram-tilillään yhteiskuvan Puyolin kanssa.

Ronaldinho halusi myös kuvan Valderraman kanssa.

37-vuotias brasilialainen pelasi uransa huippuvuodet FC Barcelonassa ja AC Milanissa. Hän voitti Brasilian paidassa maailmanmestaruuden vuonna 2002.

Lue myös: Jalkapallolegenda vaihtoi lajia - nousee nyrkkeilykehään

Lue myös: Toimittaja haastoi Lionel Messin 68 kilometrin kävelyyn - tähti suostui heti

Lue myös: Kaikkien aikojen munaus Mestarien liigassa - katso video

Lähde: GimeMeSport

Arvostele artikkeli

Kilpailut

Uusimmat