Englannin maajoukkue haluaa eroon rankkarikammosta - lavastaa rankkarikisan

14.11.2017 21:00 - Sami Ikonen

Englanti haluaa välttää rangaistuspotkukilpailut MM-kisoissa.

Kesän jalkapallon MM-kisoihin paikan saanut Englanti valmistautuu talven aikana tulevaa turnausta varten. Joukkueella on suunniteilla, että he aikoisivat järjestää rangaistuslaukauskilpailun maaliskuun maaottelutauolla, jotta pelaajat pääsisivät mahdollisista peloistaan irti. 

- Olemme harkinneet sitä, jotta voisimme valmistautua mahdollista tositilannetta varten, Englannin päävalmentaja Gareth Southgate paljasti.

Gareth Southgate haluaa unohtaa Englannin surkean tilaston rankkarikilpailuista. (kuva: AOP)

Southgate ei halunnut paljastaa milloin ja missä harjoitus tehtäisiin. Hän piti mahdollisena, että maaliskuun harjoitusotteluissa voitaisiin päätyä rankkarikisaan. 

Britit haluavat välttää kesän arvoturnauksessa rangaistuslaukauskilpailut, sillä kyseinen tapa ratkaista pelejä on pudottanut heidät kisoista monet kerrat. Seitsemästä viimeisestä rankkarikilpailusta Englanti on voittanut vain yhden. Tuo voitto syntyi EM-kisoissa Espanjaa vastaan 21 vuotta sitten.

Viimeksi Englanti putosi rankkarikilpailussa EM-kisoissa 2012 Italiaa vastaan. Voit katsoa kisan alta.

Englanti ja monet muut kisoihin selvinneet maat jännittävät lohkoarvontaa, joka järjestetään Moskovassa ensimmäinen päivä joulukuuta. Kisat alkavat kesäkuussa ja jatkuvat heinäkuun puoleenväliin asti.

Lue myös: Vuotiko virallinen MM-kisapallo julkisuuteen? Kuva leviää somessa

Lue myös: Toimittaja haastoi Lionel Messin 68 kilometrin kävelyyn - tähti suostui heti

Lue myös: Kaksoiskansalaisena USA:n valinnut jalkapalloilija pettyi karusti - MM-kisat jäävät haaveeksi

Lähde: The Sun

Arvostele artikkeli

Kilpailut

Uusimmat