Kuva: AOP

Lauri Markkasen Bulls hävisi jälleen - karmiva ennätys lähestymässä

07.12.2017 20:30 - Sami Ikonen

Chicago Bullsin johto suli ottelun ratkaisuhetkillä.

Viime yön NBA-kierroksella suomalaisen koripallotähden Lauri Markkasen joukkue Chicago Bulls yritti katkaista tappioputkensa vierasottelussa Indiana Pacersia vastaan. Pitkään näytti sille, että härkäpaidat olisivat pystyneet siihen, mutta viimeisessä erässä menetetty 13 pisteen ero johti seuran kymmenenteen perättäiseen tappioon. Ottelu päättyi vain kahden pisteen erolla Pacersin 98-96 voittoon. Bullsin pelaajat petasivat viimeisen heittopaikan Markkaselle, mutta huonosta asennosta lähtenyt kolmen pisteen heitto osui vain korin reunoihin.

Bullsin valmentaja Fred Hoiberg ei halunnut pitkään olla mediaväen tentattavana, vaan suostui vastaamaan kysymyksiin vain parin minuutin ajan.

- Se oli todella, todella vaikea peli. Hallitsimme suurimmaksi osaksi palloa ja pelasimme todella hyvin epäitsekästä koripalloa. Pelaajat ovat pettyneitä. Olen ylpeä heidän yrityksestään. Me pidämme pitkän videopalaverin ja yritämme miettiä ratkaisuja otteluiden paketoimiseen, Hoiberg kertoi.

Komean historian omaava NBA-seura on todella lähellä surullista ennätystä viimeisen tappion myötä. Bulls on enää kuuden tappion päässä sivuamaan seuran pisintä tappioputkea. Kun Hoiberg pelasi Bullsissa kaudella 2000-2001, joukkue hävisi yhteensä 16 ottelua peräkkäin.

Ensi lauantaina Bulls kohtaa vierasottelussa Charlotte Hornetsin. Hornets kuuluu Bullsin tavoin itäisen konfferenssin heikoimpiin joukkueisiin.

Lähde: Chicago tribune