Kärppien valmennustiimi jatkaa - Hillille, Mikkolalle ja Sihvoselle jatkosopimukset!

13.12.2017 17:38 - Joonas Hepola / joonas.hepola@sbs.fi

Jääkiekon SM-liigaseura Oulun Kärpät tiedotti keskiviikkona jatkaneensa koko valmennustiiminsä sopimuksia aina kevääseen 2020 saakka.

Tuoreet jatkosopimukset allekirjoittivat valmentajat Ari Hilli, Toni Sihvonen ja Lauri Mikkola. Aiemmin syksyllä Kärpät solmi jatkosopimuksen päävalmentajansa Mikko Mannerin kanssa.

Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Ahon mukaan laadukkaan valmennuksen lisäksi jatkosopimukset antavat Kärppien toiminnalle tärkeää jatkuvuutta.

- Koko valmennustiimi Mikko Mannerin johdolla on tehnyt erinomaista työtä syksyn ajan. He ovat saaneet täällä aikaan sellaisen muutoksen, joka on näkynyt positiivisesti koko Suomen mittakaavalla. Se, että sopimukset kestävät kevääseen 2020 asti antaa myös hyvän signaalin ulospäin, kiteyttää Aho seuran tiedotteessa.

Hillille kuluva kausi on jo 19. Kärppien organisaatiossa. Hän on ollut mukana nostamassa Kärppiä Liigaan ja voittamassa kaikkia 2000-luvulla saavutettuja mestaruuksia.

Sihvonen valmentaa Kärpissä nyt kahdeksatta perättäistä kauttaan.

Mikkola liittyi edustusjoukkueen valmennustiimiin täksi kaudeksi.

Kärppien ottelut jatkuvat perjantaina vierasmatsilla Lahden Pelicansia vastaan. Radio Cityn Kiekkoradion lähetys käynnistyy kamppailun ennakkotunnelmilla kello 17:30.

Kilpailut

Uusimmat