Kuva: AOP

Radio Cityn kuuntelijat äänestivät - katso miltä näyttää vuoden viimeinen tähdistökenttä

27.12.2017 11:00 - Reija Saarinen - Luettu 547 kertaa

Listalta löytyy runsaasti jäällä loistaneita pelaajia.

Vuosi 2017 alkaa olla päätöksessään ja näin ollen myös Radio Cityn kuuntelijoiden valitsema viimeinen tähdistökentällinen on koottu.

Joukkue näyttää seuraavanlaiselta.

Maalivahti, Veini Vehviläinen

Kärppien maalissa torjuva Veini Vehviläinen nousi tällä kertaa maalivahtisuosikiksi. Kuuntelijoiden mukaan hän on mies, joka on nostanut tasoaan hurjasti vaikean kauden jälkeen.

"Nostanut suoritustasonsa liigan ykkösveskarin tasolle parin vaikean kauden jälkeen. Iso harppaus nuorelta pelaajalta pystyä illasta toiseen tasaiseen huippuesitykseen", kommentoi Radio Cityn kuuntelija, Jorma Oulusta.

(kuva: AOP)

Hyökkääjät:

Kristian Kuusela, Tappara

Kirvesrintoja edustava Kristian Kuusela nousi viimeiseen tähdistökentälliseen taitojensa vuoksi. Tämä suhtellisen pienikokoinen, mutta vikkelä laitahyökkääjä on osoittanut olevansa mies paikallaan.

"Kuusela osaa takoa hyvää tulosta vuodesta toiseen", kommentoi Teemu Tampereelta.

(kuva: AOP)

Tapio Laakso, Ilves

Toisen tamperelaisjoukkueen riveissä pelaava Tapio Laakso nousi hänkin äänestyksessä kirkkaimpien tähtien joukkoon. Perustelujen mukaan tässä on mies, joka tietää miten kentällistä johdetaan. Sitä mieltä on muun muassa Jarno Lempäälästä, joka kommentoi seuraavaa:

"Tapsa" johtaa ryhmää parhaiten."

(kuva: AOP)

Iikka Kangasniemi, Pelicans

Nuori Kangasniemi on liukas pelaaja, jota vastustajan on vaikea pidätellä. Hän on laukonut maaleja tiheään tahtiin ja onkin yksi Liigan mielenkiintoisimmista nimistä.

"Tulikuuma maalitykki jota on vaikea saada kiinni, ehdottomasti liigan parhaimpia ja viihdyttävin pelaaja," toteaa rovaniemeläinen Antti.

(kuva: AOP)

Puolustus

Miika Koivisto, Kärpät

Kärppiä edustava Koivisto on toinen joukkueen jäsenistä, joka onnistui nousemaan vuoden viimeiseen tähdistökentälliseen. Häntä hehkutettiin Radio Cityn kuuntelijoiden kommenteissa, muun muassa varmuudesta.

"Erittäin varma puolustaja, joka osaa myös maalinteon. Puolustajien ykkönen pistepörssissä."

Teemu Eronen, Hifk

Tämä pakki sai Cityn kuuntelijoilta hyvin lyhytsanaista ja paljon puhuvaa kommenttia. Yksinkertaisuudessaan hänen otteensa ovat todistaneen sen, että tässä on hyvä mies.

(kuva: AOP)

Lue myös: Radio Cityn kuuntelijat äänestivät - tältä näyttää kolmas Liigan tähdistökenttä

Arvostele artikkeli

Kilpailut

Uusimmat