Tappara ja Kärpät varmistivat jatkopaikkansa CHL:ssä - JYP hävisi Sveitsissä!

09.10.2018 23:49 - Joonas Hepola - Luettu 249 kertaa

Kärpät, TPS ja Tappara voittivat ottelunsa tiistain CHL-kierroksella. HIFK puolestaan kärsi rökäletappion kotikentällä, JYP jäi nollille ja hävisi Sveitsissä.

Kärpät varmisti paikkansa 16 parhaan joukkoon 3-2-kotivoitolla tshekkiläisestä Mountfield HK:sta: Oululaisten maalintekijöinä kunnostautuivat Michal Kristof, Nicklas Lasu ja Rasmus Kupari.

Jatkopaikan varmisti niin ikään Tappara, joka voitti vieraissa ruotsalaisen Djurgårdenin 5-3-lukemin. Kirvesrintojen osumista vastasivat kahdesti osuneet Jarkko Malinen ja Kristian Kuusela sekä verkkoa kertaalleen venyttänyt Joona Luoto.

Jatkohaaveensa jo kuopannut TPS voitti kotonaan valkovenäläisen Junost Minskin 3-1.

Skellefteå masensi HIFK:n Helsingissä 5-1-lukemin. HIFK:lla on vielä mahdollisuus jatkoon, mutta se vaatii käytännössä Skellefteån voittamista vierasottelussa.

Myöhäisillan ottelussa JYP kärsi niukan 0-2-tappion Luganon vieraana Sveitsissä. Hallitsevan CHL-mestarin jatkohaaveet ovat kuitenkin vielä hengissä. H-lohkon tulee voittamaan tsekkiläinen HC Škoda Plzeň, mutta kakkospaikasta kamppailevat tasapistein olevat JYP ja HC Lugano. Joukkueet kohtaavat toisensa uudelleen 16.lokakuuta Jyväskylässä.

Kilpailut

Uusimmat