Kuva: Leijonat

Radio City vahvasti mukana jääkiekon MM-kisatunnelmassa - selostukset suorina radiotaajuuksilla

09.05.2019 10:35 - Lauri Kujanpää

Leijonien ottelut selostetaan suorina 10.-26. toukokuuta.

Radio City on vahvasti mukana jääkiekon MM-kisatunnelmassa 10.5-26.5.2019, kun Leijonien ottelut selostetaan suorina radiotaajuuksilla.

Ottelut taajuuksille selostaa legendaarinen kiekkoääni J-P Jalo, jolla on studiossa seuranaan asiantuntija-kommentaattoreina tuttu mestarivalmentaja Hannu Jortikka sekä New York Islandersin pelaajatarkkailun johtaja Veli-Pekka Kautonen.

”Radio City syöttää jääkiekkodraamaa lapaan koko kevään ajan. pudotuspelejä, jotka päättyivät huikeaan finaalisarjaan ja game sevenissä ratkaistuun HPK:n Suomen mestaruuteen. Hengähdysaikaa ennen kiekkovuoden kohokohtaa, Slovakian MM-kisoja, pidetään vajaa viikko, joten kannattaa pitää juomat kylmässä ja taajuus viritettynä koko ajan”, kertoo Radio Cityn kiekkokeväästä kanavapäällikkö Jani Rajalin.

Jääkiekkokevään huipennus on tulossa ja koko Suomi elää ja hengittää jälleen Leijonien mukana. Radio City haluaa tarjota suorilla selostuksillaan jännitystä ja kisatunnelmaa myös kaikille heille, joilla ei ole mahdollisuutta seurata kisoja television äärellä tai paikan päällä.

FM-taajuuden lisäksi Leijonien etenemistä pääsee kuuntelemaan Radio Cityn nettiradion välityksellä osoitteessa www.radiocity.fi tai www.radioplay.fi. Nettiradiota voi kuunnella myös Radioplay-sovelluksella.

Lue myös: TPS:n otteluselostukset Radio Citylle

Kilpailut

Uusimmat