Kärpät kiinnitti nuoren maalivahtinsa jatkosopimuksella - "Peli on ollut hyvällä tasolla"

16.09.2019 16:23 - Joonas Hepola

Maalivahti Justus Annunen on allekirjoittanut jatkosopimuksen Oulun Kärppien kanssa. Uusi sopimus kattaa kaudet 2020-2021 ja 2021-2022.

Kärpät on kiinnittänyt maalivahti Justus Annusen joukkueeseensa kevääseen 2022 asti.

- Justus on erittäin lahjakas nuori maalivahti, jonka peli on ollut hyvällä tasolla Liigassa ja CHL:ssä. Hän on alueen kasvatti, jonka toivotaan olevan vielä vuosia meidän maalivahtimme. Hänellä on NHL-varaus, ja aikaa näyttää, milloin hän on sinne menossa, Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho kertoo seuran tiedotteessa.

Annunen on pikkuleijonien MM-kultamitalisti keväältä 2018 sekä Colorado Avanlanchen kolmannen kierroksen varaus saman vuoden NHL-draftissa.

- Koko sopimushomma oli tosi helppo, eikä tarvinnut miettiä ollenkaan muuta. Tiedän tämän olevan minulle paras vaihtoehto ottaa seuraava steppi eteenpäin. Mielelläni jatkan täällä seuraavat kolme kautta, Annunen kertoo tyytyväisenä.

Ensimmäistä täyttä liigakauttaan pelaava Annunen torjui Kärpille vierasvoiton, kun viime kevään finalistit kohtasivat Liigan avauskierroksella Hämeenlinnassa. 

Kärpät kohtaa keskiviikkona kotiareenallaan Mikkelin Jukurit.

Lue myös: Kärppien liigaottelun tappelunujakasta otettiin kiinni oululainen ja vaasalainen mies - poliisi esittää sovitteluratkaisua

Uusimmat