Kuva: AOP

Scorpionsin Matthias Jabs paljastaa: "James Kottak on parhaillaan vieroituksessa"

22.06.2016 10:00 - Reija Saarinen

Jabsin mukaan Kottakin tilanne paheni jälleen vuoden alussa.

Scorpions-rumpali James Kottak, 53, on parhaillaan vieroituksessa alkoholiongelman vuoksi. Kitaristi Matthias Jabs, 60, paljasti asian Radio Cityn Henkka Laukan haastattelussa.

- Hän on ollut nyt kolme kuukautta vieroituksessa Eric Claptonin Crossroads Centerissä. Tällä hetkellä hänen pitäisi voida paljon paremmin, Jabs kertoo.

Jabsin mukaan ongelmat alkoivat näkyä Kottakin käytöksessä tämän vuoden alussa.

- Kaksi vuotta sitten hänet pidätettiin Dubaissa. Ikävä kyllä hommat alkoivat mennä samaan suuntaan tämän vuoden alussa. Teimme parhaamme, että löysimme hänelle parhaan mahdollisen paikan.

- Lähetimme hänet hoitoon ja maksoimme sen. Nyt hänen tulee tehdä oma osansa.

Miehen tilalle loppuvuoden keikoille pestattiin Motörheadista tuttu Mikkey Dee, joka Jabsin mukaan sopii bändiin hyvin. Mahdollista onkin, että Dee nähdään yhtyeen puikoissa myöhemminkin.

- Mikkey tuuraa Kottakia vuoden loppuun saakka. Soitamme viimeisen keikan Berliinissä 2. joulukuuta. Sen jälkeen pidämme tauon ja mietimme jatkoa. Tulemme valitsemaan toisen.

- Kottak on tervetullut takaisin bändiin, mutta paljon riippuu hänestä itsestään. Hänen täytyy olla luotettava tulevaisuudessa. Olemme ammattimuusikoita, jotka soittavat suurten yleisöjen edessä, ei silloin voi kompuroida ympäriinsä.

Kilpailut

Uusimmat