Kuva: Mikko Räsänen

Lost Societyn Samy Elbanna paljasti tarinat tatuointiensa takaa: Otin ensimmäisen kuvan heti kun täytin 18

15.08.2016 10:10 - Reija Saarinen

Elbannan ranteesta löytyy kuva, jolla on suurin merkitys.

Lost Societyn nokkamiehen Samy Elbannan, 20, kehoa koristavat lukuisat tatuoinnit. Niiden ikuistamisen ihoonsa nuori rokkari aloitti heti kun ikää oli 18 vuotta. Sitä ennen lupaa kotoa ei ollut herunut.

- Porukat ei ihan hirveästi pidä tatuoinneista. Tosin muutama vuosi sitten äitikin otti itselleen tatuoinnin, joten ehkä suhtautuminen on muuttunut, Elbanna naurahtaa.

Usein tatuoiduilta ihmisiltä kysytään, mitä kuva merkitsee. Jokaisella kuvalla ei kuitenkaan ole sen suurempaa symboliikkaa, näin myös Elbannan kohdalla.

- Mulla on aina ollut mentaliteetti, että voin ottaa kuvia joilla on merkitys, mutta voin ottaa myös pelkästään kauniin kuvan.

Yhdellä kuvista on kuitenkin suuri merkitys, ihan jo keikkoja ajatellen.

- Paras tatska on varmasti tämä ranteessa oleva teksti: best gig ever. Otimme nämä kerran kiertueella juuri ennen keikkaa. Sittemmin homma on levinnyt ja samainen kuva löytyy muun muassa Santa Cruzin tyypeiltä.

- Se on tatuointi, joka auttaa myös lavalla. Jos nimittäin ikinä tulee sellainen fiilis, että nyt ei oikein lähde, niin voi vaan katsoo kyseistä tekstiä ja heti alkaa kulkea. Se on hyvä motivaattori.

Kilpailut

Uusimmat