Karhu on paras suomalainen olut! Murskavoitto miesten makukyselyssä

04.05.2014 11:35 - Mikko Räsänen - Luettu 26 829 kertaa

Jos lempioluesi on Karhu, niin onneksi olkoon. Suomalaismiesten keskuudessa tehdyn makukyselyn perusteella pidät silloin parhaasta suomalaisesta oluesta. Makutestissä paljastui myös yllätyksiä.

Radio Cityn ja Victorinoxin Suuressa mieskyselyssä  kysyttiin 1700:lta suomalaismieheltä, mikä on heidän mielestään paras suomalainen olutmerkki. Testin ylivoimaiseksi voittajaksi nousi Karhu, joka sai yli kolmasosan kaikista annetuista äänistä.

Karhun voitto ei tullut yllätyksenä, sillä Karhu on viime vuosina ollut Suomen myydyin olutmerkki. Pelkillä markkinaosuuksilla kyselyssä ei kuitenkaan pärjätty. Esimerkiksi Pirkka III -oluen on uutisoitu kuuluvan myynniltään Suomen eniten myytyihin oluisiin, mutta suosikikseen sen sanoo vain alle kaksi prosenttia vastaajista.

Lapin Kulta oli myös vielä 90-luvun lopussa Suomen olutmyyntitilaston ylivoimainen ykkönen, mutta on sittemmin menettänyt asemansa. Mieskyselyn vastaajatkaan eivät rankanneet entistä suursuosikkia kärkijoukkoon.

Katso olutkyselyn tulokset alta.

Radio City julkaisee päivittäin Suuren mieskyselyn tuloksia nettisivuillaan. Eilen selvitettiin, missä tilanteessa olut maistuu parhaalta: saunakaljana, festarituoppina, terassioluena vai remontti-/talkookaljana. Lue kaikki tulokset täältä.

Suuren mieskyselyn toteuttivat Radio City ja Victorinox.
Victorinox - elinikäinen kumppani.

 

 

Arvostele artikkeli

Kilpailut

Uusimmat