Missä tilanteessa olut maistuu parhaalta? Vertailussa saunakalja, terassiolut ja talkookalja

03.05.2014 13:00 - Mikko Räsänen - Luettu 9 148 kertaa

Olut kuuluu monilla olennaisesti tiettyihin tilanteisiin. Joku korkkaa saunana jälkeen, toinen haluaa tuopin hellepäivänä terassilla ja kolmas taas tarvitsee oluen nostaakseen festarifiilistä. Mutta missä tilanteessa olut maistuu parhaalta?

Radio Cityn ja Vicotorinoxin Suuressa mieskyselyssä selvitettiin, missä tilanteessa olut maistuu kaikkein parhaalta. Vastaajiksi otetut 1700 suomalaismiestä joutuivat ottamaan vertailemaan saunakaljaa remonttiolueen tai terassituoppiin. Vai maistuuko paremmalta olut, jonka juo fanittamansa bändin konsertissa tai jääkiekko-ottelussa katsoessa oman suosikkijoukkueensa voittoa?

1700 suomalaismiestä vastasi kyselyyn ja vastaus on yksiselitteisin selvä. Olut on ehdottomasti parasta saunan jälkeen. Katso alta, miten vastaukset jakautuivat.

Viimeksi jätettyyn avoimeen kohtaan tuli monia eri vastauksia tilanteista, joissa eri lukijat ja kuulijat oluen korkkaavat. Tässä joitakin niistä:

"Kesällä grillatessa tai pihapelejä pelatessa"
"Kalareissulla"
"Amerikanraudan takapenkillä"
"Lomalla ulkomailla"
"Laavulla"
"Perjantaina viikon viimeisen työpäivän jälkeen"
"Autotallissa moottoripyörää rakennellessa"
"Kavereiden seurassa"
"Tv:n ääressä futista katsoessa"

Monet vastasivat, että olut maistuu parhaalta kaikissa tilanteissa. Eräs vastannut jopa siteerasi edesmennyttä oluenvalmistajaa Billy Carteria sanomalla, että "ei ole olemassa huonoja oluita. Jotkut oluet vain maistuvat vielä paremmilta kuin toiset".

Radio City julkaisee päivittäin Suuren mieskyselyn tuloksia nettisivuillaan. Aiemmin on kerrottu muun muassa suomalaismiesten haaveautoista, parhaista krapulavinkeistä sekä selvitetty, mitkä ovat Suomen rakastetuimpia ja vihatuimpia urheiluseuroja. Lue kaikki tulokset täältä.

Suuren mieskyselyn toteuttivat Radio City ja Victorinox.
Victorinox - elinikäinen kumppani.

Kilpailut

Uusimmat