Kuva: YouTube

Aina ei mene lapaan! Katso Game Of Thronesin uusimmat pieleen menneet kohtaukset

23.07.2016 21:15 - Mika Parikka

Game Of Thrones on yksi maailman suosituimmista sarjoista. Sen toistaiseksi viimeisimmän jakson katsoi Yhdysvalloissa televisiosta samanaikaisesti liki yhdeksän miljoonaa katsojaa.

Maailman suurimmissa sarjoissa ja elokuvissa on tietenkin maailmanluokan näyttelijät. Vaikka näyttelijät ovatkin rautaisia ammattilaisia, ei hommat aina mene heilläkään aivan putkeen. YouTubesta löytyy melkeinpä jokaisesta sarjasta ja elokuvasta pieleenmenneitä kohtauksia, jotka ovat todella suosittuja.

Yksi aikamme suurimmista ilmiöistä ja sarjoista on Game Of Thrones, joka kerää järjettömiä katsojamääriä. Sen viimeisimmän tuotantokauden jaksoja katsoi Yhdysvalloissa lähes poikkeuksetta joka kerta yli seitsämän miljoonaa katsojaa. Viimeisintä jaksoa jopa lähemmäs yhdeksän miljoonaa silmäparia.

Nyt Game Of Thronesin viralliselle YouTube-kanavalle on julkaistu pätkä pieleen menneitä otoksia sarjan kuudennelta tuotantokaudelta. Videossa seikkailee sarjan keskeisimpiä hahmoja, kuten Daenerys Targaryenia näyttelevä Emilia Clarke ja Tyrion Lannisteria näyttelevä Peter Dinklage.

Katso ratkiriemukas video alta:

Uusimmat