Kuva: AOP

Slayerin Kerry King ei varsinaisesti pidä Donald Trumpista: "Suurin valehtelija ikinä politiikassa"

28.07.2016 21:45 - Mika Parikka

Slayerin mörkömäinen kitaristi on tunnettu suorapuheisena miehenä, joka vähät välittää siitä mitä muut hänestä ajattelevat.

Kitaristi Kerry King puntaroi taannoin Yhdysvaltain presidentinvaaleja Rolling Stone -julkaisussa. Miehellä oli selkeä näkemys siitä, mitä vaalirumbassa tällä hetkellä tapahtuu ja mies soimikin kovin sanoin Donald Trumpia:

"Trump on kuin politiikan versio vapaapainijasta, pelkkä näyttelijä. Hän on suurin valehtelija, jota olen ikinä nähnyt politiikassa", King kertoo. 

Kun Kingiltä tiedusteltiin pelottaako häntä, että hän saattaa sanoillaan suututtaa konservatiivisimmat faninsa, hän vastasi nerokkaasti:

"Ihmisten pitää luoda omat mielipiteensä, eikä tehdän valintoja vain sen mukaan mitä heidän ystävät tai tyttöystävänsä sanoo. Ihmisten tulee olla yksilöitä. Kuulostaa siltä, kun puhuisin uskonnosta, eikö?" King sanoo.

King ei pidä itseään politiikan asiantuntijana, mutta linjaa, että Hillary Clinton olisi turvallisempi ja oikea valinta presidentiksi. Nähtäväksi jää, onko Kingin sanoilla painoarvoa lopputulokseen. 

Lähde: The Rolling Stone

Lue myös: Metallijulkaisun lukijat listasivat 2000-luvun parhaat albumit - ykkösenä outolintu, kakkosena HIM

Kilpailut

Uusimmat