Kuva: YouTube

Tänään tv:ssä: Arnold Schwarzeneggerin legendaarinen toimintapläjäys - Hasta la vista, baby!

14.09.2016 07:10 - Mika Parikka

Vuonna 1991 ilmestynyt Terminator -elokuvan jatko-osa nauttii kulttimainetta, eikä syyttä. Se ilmestymisvuotensa menestynein elokuva.

Arnold Schwarzenegger tunnetaan lukuisista toimintaelokuvistaan. Niistä kaikista juuri Terminator 2 - Tuomion Päivä nauttii edelleen suurta suosiota, jonka takia raina nähdäänkin televisiosta tasaisin väliajoin. Vuonna 1991 ilmestynyt klassikko oli aikanaan jättimenestys. Elokuvan budjetti oli 102 miljoonaa dollaria, kun tuotto kipusi 519:n miljoonaan.

Elokuva tunnetaan etenkin Schwarzeneggerin, eli kavereiden kesken "Arskan", legendaarisesta lausahduksesta "Hasta la vista, baby!". Elokuvassa kaksi terminaattoria saapuu vuodesta 2029 hakemaan nuorta poikaa John Connoria tarkoituksenaan saada tästä tulevaisuuden vastarintaliikeen johtaja.

Lopputuloksena on monta räjähdystä, monta asetta, monta kuolematonta kohtausta ja takuuvarmaa viihdettä. Elokuva tulee TV5:ltä klo21, mutta tulee uudestaan samalta kanavalta aamuyöstä 03:00. Ei siis huolta, jos et ole valmina vielä ilalla. 

21:00
TV5
Terminator 2 - Tuomion Päivä

Lue myös: Ensimmäinen klippi uudesta Fifty Shades Darker -elokuvasta julki - katso mitä on luvassa

Kilpailut

Uusimmat