Tatuoinnit tuominnut kohusaarnaaja: Yleisön reaktio yllätti täysin!

25.09.2014 11:42 - Mikko Räsänen

Radio City otti piinapenkkiin saarnaaja Markku Veilon, joka ilmoitti, että tatuoinnit ja lävistykset ovat lähtöisin Saatanasta.

Radio City kertoi maanantaina saarnaaja Markku Veilon puheesta, jossa hän tuomitsi tatuoinnit ja lävistykset, ja kertoi niiden olevan portteja, joiden avulla demonit pääsevät ihmisiin. Lausunnosta syntyi sosiaalisessa mediassa suuri kohu. Monet tatuoidut alkoivat naureskella ajatukselle, että he ovatkin saaneet tatuoinnin ottaessaan kaupan päälle demonisia voimia. Osa taas suuttui Veilon mielipiteistä.

- Yleisön reaktio yllätti meidät täysin, Veilo myöntää Radio Cityn haastattelussa.

Mutta Veilo sanoo tietävänsä syyn, näin vahvaan vastareaktioon ja antaa ymmärtää, että vahvan somereaktion takana ovat pahat voimat.

- Jos aletaan puhua saatanasta, nousee se välittömästi vastahyökkäykseen.

Veilo lähettää hänen puheistaan suuttuneelle palautetta.

- Tatuoinnit eivät ole teidän ole teidän ensimmäinen ongelma. Ensimmäinen ongelma on se, että ette tunne Jeesusta.

- Tatuoinnit on ongelma ja minun tehtävä on varoittaa uskovia niistä.

Tatuoinnit eivät kuitenkaan ole ainoa asia, josta Veilo on valmis varoittamaan ihmisiä. Koska Radio City on Suomen vanhin rock-kanava, kiinnosti Mikko Honkasta Veilon kanta rock-musiikkiin.

- Rock on ainakin hyvin aggressiivista musiikkia. Kun kuntosalilla treenataan, soi siellä yleensä metalli tai hyvin raskas rock. Miksi? Koska se synnyttää aggressiota ja saa treenaajissa aikaan lisää voimaa.

- En usko, että rock on taivaasta tullut. Jos ajatellaan, että on kaksi lähtökohtaa. Kaunis klassinen musiikki voi olla hyvinkin Taivaan inspiroimaa. Mutta jos joku musiikki synnyttää voimakasta vihaa ja aggressiota, ei se ainakaan Taivaasta ole.

Cityn haastattelussa kysyttiin myös mitä Veilo ajattelee kristillisistä tatuoinneista ja miksi kohun aiheuttanut tatuointivideo on nyt vedetty pois YouTubesta? Honkanen halusi myös tietää, mitä Veilo ajattelee, jos kohtaa homoseksuaalin, jolla on tatuointeja ja lävistyksiä. Katso Veilon haastattelu yllä olevasta videosta.

Kilpailut

Uusimmat