Kuva: AOP

Mikko Hirvonen päättää uransa

06.11.2014 12:05 - Reija Saarinen

Mikko Hirvonen ilmoitti tänään päättävänsä uransa viikon päästä ajettavaan Walesin ralliin.

Mikko Hirvonen päättää uransa kuluvan MM-kauden viimeiseen ralliin, joka ajetaan Walesissa marraskuun puolivälissä. 34-vuotias Hirvonen on kilpaillut ralliautoilun maailman huipulla jo 13 vuoden ajan.Hirvonen on saavuttanut urallaan 15 voittoa ja 68 palkintokorokesijoitusta. 

”Minulla on monia uskomattoman hienoja muistoja 13 vuoden ajalta! Olen voinut toteuttaa lapsuusajan unelmat. Olen matkustanut ympäri maailmaa, tavannut upeita ihmisiä, nauttinut jokaisesta rallista ja taistelusta, jotka olen kokenut huippukuljettajien kanssa. Joitakin voitin ja jotkut hävisin, mutta muistelen varmasti näitä hetkiä leveä hymy kasvoillani koko loppuelämäni, mies kertoo tiedotteessa.

Jatkossa Mikko haluaa jakaa aikaansa-enemmän perheensä kanssa:

”Läpi koko urani rallikuljettajana olen keskittynyt paljon itseeni. Ralli on vienyt suuren osan elämääni ja aikataulut ovat olleet aika armottomia vuodesta toiseen. Olen todella nauttinut jokaisesta hetkestä ja vaikka yhä rakastan ajamista, haluan keskittyä enemmän muihin tärkeisiin asioihin elämässäni. Tämä tarkoittaa lapsiani ja perhettäni. Elämässä on monia alueita, jotka ovat minulta vielä kokematta ja haluan antaa itselleni mahdollisuuden uusille kokemuksille.”

”Haluan kiittää kaikkia niitä ihmisiä, jotka ovat tehneet mahdolliseksi elämäni suurimman seikkailun. Ilman heitä tämä ei olisi ollut mitenkään mahdollista. Haluan kiittää perhettäni, ystäviäni, kartanlukijaani Jarmo Lehtistä ja sponsoreitani. Kiitos myös urani aikaisille talleille vankasta ja horjumattomasta tuesta. Kiitos kuuluu myös faneille, jotka ovat tukeneet ja kannustaneet niin hyvinä kuin huonoinakin hetkinä. Suuret kiitokset teille kaikille.”

Lähde: Mikko Hirvonen

Kilpailut

Uusimmat