Kuva: Fotolia

Maailmalla myydään mitä oudoimpia pikaruoka-annoksia

23.12.2014 14:15 - Nelly Tatti

Tänä vuonna keksittiin hyvin eriskummallisia makuyhdistelmiä.

Vuonna 2014 maailmalla nähtiin merkillisiä kulinaristisia keksintöjä, mitä pikaruokaan tulee. Alta näät listan oudoimmista tapauksista.

1. Aamiaisvohvelitaco (USA)

Kuulostaa täysin harmittomalta, eikö totta? Sitä se ei kuitenkaan ole. Taco Bell päätti laittaa aamiaisen uusiksi ja tarjoaa nyt "tacoa", joka on tehty vohvelista. Täytteenä siinä on tottakai munakasta ja vaihtoehtoina on lisäksi pekonia ja makkaraa. Päälle laitetaan tietenkin siirappia!

2. Pizzaa tortillasipsireunuksella (Australia)

Aussien Pizza Hut -ketju päätti tehdä krapulapizzasta entistä parempaa lisäämällä reunuksille Doritos-tortillasipsejä. Kuulen päässäni jo rapean rouskutuksen..

3. Uppopaistettu suklaatasku kookostäytteellä (Kiina)

Kiinalainen McDonald's tarjosi asiakkailleen Black & White -kampanjan ajan jälkiruoaksi "mustavalkopiirakkaa", eli suklaanmakuista uppopaistettua taikinataskua kookostäytteellä.

4. Pizzaa jälkiruokatäytetyllä reunuksella (Etelä-Korea)

Etelä-Korean Pizza Hut yhdisti alkuruoan, pääruoan ja jälkiruoan yhteen annokseen. Tuloksena on pizza, joka sisältää katkarapuja, kalmaria, makkaraa, pekonia, pihviä sekä karpalotuorejuustoa tai omena-kaneli-pähkinä-tuorejuustoa. Varsinainen makuelämys varmasti! Katso myös yhtiön mainos tästä.

5. Hampurilainen mustikka-karpalo-kastikkeella tai juustoperunamuusilla (Japani)

Japanin Burger King päätti juhlistaa joulua jenkkimäiseen tyyliin menunsa puolesta. Yhtiö tarjoaa kahta eri hampurilaista; toinen sisältää mustikoita ja karpalokastiketta, toinen taas perunamuusia juustolla.

6. Dippi-ranskalaiset (Romania)

Romanian KFC kai ajatteli, ettei tavallisilla ranskalaisilla saanut kerralla tarpeeksi dippiä, joten he kehittivät koukeroranskalaiset, joilla on helppo kauhoa dippiä kitaan.

7. Pizzataikinasta tehty "kolmioleipä" (Intia)

Domino's -pizzaketju kehitti oman version kolmioleivästä lounastuotteeksi, jota Subwichiksikin kutsutaan. Subwich on uunissa paistettu kolmiovoileipä, jossa leipäosat ovat pizzataikinaa ja täytteenä paprikaa sekä kana tai papu-pihvi kastikkeella.

Katso loput listasta ja kuvat tuotteista täältä.

Lähde: Buzzfeed

Kilpailut

Uusimmat