Kuva: YouTube

Kuvamanipulaatiot näyttävät miltä Game Of Thrones -hahmojen kuuluisi oikeasti näyttää - katso

12.12.2016 20:15 - Mika Parikka

Suositun kirjan muuntaminen elokuvaksi tai televisiosarjaksi on haastavaa. Kaikkia ei voi ikinä miellyttää, mutta Game Of Thrones on päässyt erittäin lähelle sitä.

Kirjat ovat useimmiten parempia kuin niistä tehdyt elokuvat ja sarjat. Game Of Thrones kuuluu niihin sarjoihin, jotka ovat saaneet yllättävän vähän negatiivista palautetta televisioversioinnista. Toki eroavaisuuksia kirjasarjan ja tv-sarjan välillä on rutkasti. 

Yksi suurimmista eroista ovat hahmot, joita tv-sarjassa nähdään. On varsin luonnollista, että kirjassa kuvaillut hahmot eivät välttämättä toimi sellaisenaan tv-versiossa, tai niitä on yksinkertaisesti mahdotonta toteuttaa. YouTube-kanava Looper on julkaissut videon, jossa nähdään rinnakkain Game Of Thronesin tv-sarjan hahmoja sekä kirjan hahmoja. Kirjan hahmot ovat kuvakäsitelty sellaisiksi kuin millaisina ne kirjoissa kuvaillaan.

Erot ovat huomattavia, mutta varsin mallikkaasti tv-sarja on onnistunut roolituksessa. Katso alta video, jossa hahmoista nähdään kaksi eri versiota. Voit katsoa kuvat myös täältä

Lue myös: Game of Thrones -kaunotar värjäsi hiuksensa - fanit kauhistuivat

Lue myös: 19-vuotiaan Game of Thrones -näyttelijättären alastonkuvat vuosivat julki

Lue myös: Game of Thrones -kaunottaresta tekeillä seksirobotti - omaa jopa pulssin

Uusimmat