Kuva: Mikko Räsänen

Motörheadin Mickey Dee pitää Suomi-naisista

09.01.2015 22:11 - Senni Loikala

Hard rock -yhtyeen rumpali Mickey Dee ei ole huomannut suomalaisten naisten olevan ujoja, joskus jopa päinvastoin.

Motörhead-yhtyeen rumpali Mikkey Dee on tällä hetkellä Suomessa. Hän tuli suoraan lentokentältä Radio Cityn toimitukseen.

- Olen tuomaroimassa Miss Helsinki –kilpailussa tällä kertaa. Siitä tulee mielenkiintoista ja hauskaa ja jotakin, mitä en joka päivä tee, Dee kertoo.

Illalla Dee tulee näkemään erityisesti suomalaista naiskauneutta. Siinä on hänestä paljon yhtäläisyyksiä, mitä tulee naisiin myös Ruotsissa ja Norjassa.

- Kuten ruotsalaiset, suomalaiset naiset ovat todella suloisia, todella blondeja ja todella mukavia ja heillä on hyvä huumorintaju. Minä pidän heistä.

Monesti suomalaisia pidetään ujoina ja introverttina kansana, mutta ainakaan naisten osalta rumpali ei ole havainnut moista.

- Ei minusta. Joskus minusta tuntuu, että se olisi päinvastoin, mutta enemminkin täällä Helsingissä. Onhan tämä vähän erilainen kuin muu Suomi, sillä kokemuksella mikä minulla on.

Dee ottaa huumorilla kysymyksen siitä, kenellä yhtyeen jäsenellä on sivistynein naismaku. Laulaja-basisti Lemmy Kilmister ja kitaristi Phil Campbell jäävät kakkoseksi, mikäli rumpalilta kysytään.

- Minulla tietysti. Se olen aina minä, minä voitan. Ei sentään. Me olemme niin erilaisia kavereita; täysin erilaisia kavereita. Ja meillä on täysin erilaiset maut ruoan, tyttöjen, autojen, urheilun, musiikin, vaatteiden ja kaiken suhteen, Dee sanoo.

Erilaiset persoonat yhtyeessä on Deen mukaan pelkästään hyvä asia.

- Jos olisimme olleet enemmän toistemme kaltaisia, en ole varma, olisimmeko pystyneet saavuttamaan pisteen, jossa olemme nyt. Jos Lennyltä kysytään, hän on universumin valtias, mutta luulen hänen ajattelevan kuitenkin samalla tavalla. Mutta olen aika varma, että minulla on paras maku naisten suhteen.

Kilpailut

Uusimmat