Kuva: AOP

Ozzy Osbourne valehteli seksiriippuvuudestaan pettämiskohun aikana - "Jäin vain kiinni"

30.01.2017 10:45 - Senja Rapila

Viime syyskuussa pettämiskohun keskelle joutuneen Osbournen tiedottaja kertoi, että rokkari on kärsinyt seksiriippuvuudesta jo yli kuuden vuoden ajan.

Viime vuoden syksyllä rokkari Ozzy Osbourne, 68, joutui pettämiskohun keskelle, kun hänen suhteensa kampaaja Michelle Pughin kanssa paljastui. Pian mediamylläkän alkamisen jälkeen Ozzyn tiedottaja lähetti medioille tiedotteen, jossa kerrottiin Osbournen kärsineen seksiriippuvuudesta jo kuusi vuotta.

”Sen jälkeen, kun suhde Pughin kanssa tuli julki, Ozzy on käynyt intensiivisessä terapiassa. Ozzy on häpeissään siitä, mitä hänen käytöksensä on tehnyt hänen perheelleen”, tiedottaja kertoi tuolloin.

Nyt rokkari on paljastanut tuoreessa haastattelussa, että kyseessä oli valhe. 

- Olen h*lvetin rokkibändissä, enkö olekin? Siellä on aika ollut bändäreitä. Minä vain jäin kiinni, enkö? Se oli vain mutka matkassa. Lyön vetoa, että sinunkin avioliitossasi mutkia matkassa, Osbourne kuittasi The Times -lehden haastattelussa Female First -julkaisun mukaan.

- Missä tahansa avioliitossa kasvatte erilleen, jos ette vietä tarpeeksi aikaa keskenänne. En usko, että olen seksiaddikti. En muutenkaan halua puhua siitä... 

Ozzy on ollut naimisissa vaimonsa Sharon Osbournen, 62, kanssa naimisissa vuodesta 1982 lähtien. Pariskunta erosi hetkeksi pettämiskohun jälkeen, mutta on sittemmin palannut yhteen.

- Asiat ovat nyt hyvin, Ozzy kommentoi pariskunnan suhdetta.

Lähde: Female First

Lue myös: Robbie Williams käytti käsidesiä keikallaan käteltyään faneja - ilme kertoo kaiken

Lue myös: Brutaalissa metallibändissä laulava mummo hämmentää netissä - jopa Ozzy Osbourne ymmällään

Uusimmat