Kuva: AOP

X-Men-tähdet lopettavat: Jo kaksi näyttelijää jättänyt elokuvasarjan

26.02.2017 10:05 - Mikko Räsänen

Hugh Jackman ilmoitti, ettei palaa enää Wolverinen rooliin. Nyt myös Patrick Stewart ilmoitti lopettavansa X-Men-elokuvissa.

X-Men-fanit ovat saaneet lyhyen ajan sisään kaksi valitettavaa uutista. Aluksi Hugh Jackman ilmoitti, että hän ei tule enää palaamaan sarjan suosituimman hahmon Wolverinen rooliin. Pian Jackmanin ilmoituksen jälkeen myös Professori Charles Xavieria näytellyt Patrick Stewart vahvisti, että tuore Wolverine-elokuva Logan jää viimeiseksi kerraksi, kun hän näyttelee Xavieria. Stewart perusteli päätöstään sillä, että Loganista tuli niin hyvä elokuva.

- Tajusin, ettei koskaan tule herkempää, tunteikkaampaa ja kauniimpaa tapaa sanoa hyvästit Xavierille kuin tämä elokuva, Stewart kertoo NME:lle.

Jackman olisi voinut kuvitella jatkavansa Wolverinen roolissa, jos työn alle olisi otettu elokuvia, että X-Men-hahmot ja Avengers-elokuvien sankarit seikkailevat yhdessä. Sarjakuvissa näin on tapahtunut, mutta ei elokuvissa.

- Olen aina pitänyt ajatuksesta hänestä (Wolverinesta) Hulkin ja Iron Manin kanssa, Jackman kertoo.

Ikävä kyllä noiden elokuvahankkeiden esteenä on myös byrokratiaa. Vaikka X-Men ja Avengers kuuluvat molemmat Marvelin sarjakuvaperheeseen, niin niiden elokuvaoikeudet ovat eri yhtiöiden hallussa, ja ainakaan toistaiseksi X-Men-elokuvista vastaava 20th Century Fox ei ole onnistunut pääsemään sopimukseen Jackmanin haaveilemasta crossover-elokuvasta.

Katso alta uuden Logan-elokuvan traileri. 

Lue myös: Ihosyöpää sairastava Hugh Jackman, 48, jakoi pysäyttävän kuvan: "Käyttäkää aurinkorasvaa!"

Kilpailut

Uusimmat