Kuva: YouTube

Game of Thrones -fanit huomio! Uusi tiiseri ja kauden alkamispäivä julki

10.03.2017 09:41 - Erica Alaluusua

Seitsemännen kauden ensimmäinen jakso nähdään 16. heinäkuuta.

Fantasiadraama Game of Thronesin kuudes kausi päättyi dramaattisiin hetkiin, jotka jättivät lukuisia kysymyksiä monien huulille. Vastauksia odottavat ovat saaneet pettyä, sillä kauden alkua siirrettiin pois keväältä ja jaksoja on kerrottu olevan aikaisempaa vähemmän. 

Fanit ovat kärsimättöminä odotelleet tiedonjyviä seitsemännen kauden julkaisusta, ja nyt toiveisiin on vastattu. Game of Thronesin Facebook-sivuilla pidettiin eilen livelähetys, jossa julkaisupäivämäärä oli jääkuution sisällä. Joka kerta, kun joku katsojista kommentoi FIRE tai DRACARYS, liekinheitin alkoi sulattaa jäätä. 

Mistään pienestä markkinointitempusta ei ollut kyse, video keräsi nimittäin yli 2,9 miljoonaa katsojaa. Fanit kommentoivat innokkaina videota, ja osa naureskeli ihmisten polttelevalle kiinnostukselle jään sulamista kohtaan. Muutama murehti, että kausi ehdittäisiin julkaista ennen jään sulamista.

Lopulta elovalkean liekkien taustoittamana, näyttöön pamahti päivämäärä 16.7.2017 ja fanit hurrasivat.

Myös tiiseri julkaistiin

Live-video ei kuitenkaan päättynyt siihen, vaan sitä seurasi kauden ensimmäinen teaser.

Teaserin perusteella teema pysyy samana, perinteisenä kamppailuna valtaistuimesta, jossa taistelua varjostaa oikea sota. Teaserilla kuullaan lainauksia aikaisemmilta kausilta, kuten muun muassa Daenerys Targaryenin, eli Emilia Clarken, äänen sanovan vapaasti suomennettuna seuraavasti:

"Lannister, Baratheon, Stark, Tyrell. He ovat kaikki vain pinnoja pyörässä. Tämä on nyt huipulla, jonka jälkeen tuo on huipulla, ja se pyörii eteenpäin, murskaten pohjalla olevat. En aio vain pysäyttää pyörää, aion rikkoa sen."

Teaseri on katsottavissa alla.

Jos video ei näy, katso se Facebookista täällä.

Lue myös: Game of Thrones -näyttelijästä jälleen isä

Lue myös: Game of Thrones -näyttelijä menehtyi vain 36-vuotiaana

Lue myös: Game of Thrones -komistus: Harrastin seksiä liian nuorena

Uusimmat