Ville Kinaret joutui keskelle Tanssii tähtien kanssa -lähetyksen dramaattisia tapahtumia

13.03.2017 11:31 - Bauer Media / Erica Alaluusua ja Iiro Myllymäki - Luettu 1 029 kertaa

Kirsi Alm-Siira pyörtyi sunnuntaisessa Tanssii tähtien kanssa -lähetyksessä. Paikalla katsomossa oli myös juontaja Ville Kinaret sairaanhoitajavaimonsa kanssa.

Uutisankkuri Kirsi Alm-Siira pyörtyi Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman lähetyksessä sunnuntaina. Alm-Siira oli juuri esiintynyt tanssiparinsa Marko Keräsen kanssa, kun hänen tajunsa lähti kesken tuomarikommenttien.

Lähetys keskeytettiin mainoskatkolla, ja apua saapui paikalle pikimmiten. Ensiapuryhmän puuttumisen vuoksi päätyi muun muassa Radio Cityn juontaja Ville Kinaret sairaanhoitajavaimonsa Anu Kinaretin kanssa auttamaan uutisankkuria. 

(kuva: AOP)

- Olimme vaimoni kanssa katsomassa lähetystä. Pyörtymisen jälkeen odotimme pari sekuntia, että tuleeko ensiapuporukkaa mistään. Kaikki vain jähmettyivät, Kirsi pötkötti maassa eikä kukaan tehnyt mitään, joten juoksimme sinne vaimon kanssa auttamaan, Kinaret kertoo. 

Kinaretit nostivat Alm-Siiran jalat ylös ja alkoivat puhutella pyörtynyttä naista sen jälkeen kun hän virkosi tajuttomuudesta. Ensimmäisenä virkoamisen jälkeen Anu Kinaret varmisti, että Alm-Siira muistaa tilanteessa oman nimensä.

- Kysyimme myös, että tietääkö Kirsi, missä hän on. Hän vastasi, että "voi ei, tuossahan on katto, olen siis TTK:n lattialla", Ville Kinaret kertoo.

Alm-Siira vietiin tilanteesta takahuoneeseen. Hetken takahuoneessa levättyään hän pääsi yleisöön tyttäriensä luokse rauhoittamaan heitä.

- Lapset ovat pieniä, joten totta kai he säikähtivät. Kirsin mies oli tilanteessa rauhallinen ja hän selitti lapsille, että kaikki menee hyvin, Kinaret sanoo.

Lue myös: Suomalaiset aamujuontajat julkaisivat epäonnistuneimmat promokuvansa - katso eeppinen kollaasi

Lue myös: Suomalaisjuontajan perheeseen toinen lapsi: "Näyttää 30 vuotta ryypänneeltä huoltamonpitäjältä"

Kilpailut

Uusimmat