Kuva: AOP

Misfits-muusikko mukana kulttikauhuelokuvan uusintaversiossa!

17.03.2017 12:45 - Senja Rapila - Luettu 306 kertaa

Doyle Wolfgang von Frankenstein näyttelee uudessa Don't Look in the Basement -elokuvan uusintaversiossa psykopaattitappajaa.

Misfitsin pitkäaikainen kitaristi Doyle Wolfgang von Frankenstein on kokeilemassa uudenlaista uraa, kun hänet nähdään tähdittämässä kulttikauhuelokuvan uusintaversiota.

Kyseessä on vuonna 1973 valmistunut klassikkoelokuva Don't Look in the Basement. Uusi versio tulee kantamaan nimeä Death Ward 13. Doyle näyttelee elokuvassa häikäilemätöntä psykopaattitappajaa.

- Odotan innolla elokuvaurani aloittamista näyttelemällä elokuvassa Death Ward 13. On aika päästää peto suurelle valkokankaalle. Tappaminen alkakoot! Doyle on kertonut innoissaan.

Myös tuotannon puolelta ollaan hyvin innoissaan siitä, että Doyle on lähtenyt mukaan projektiin. Kerrotaan, että Doylen punk-taustan takia he ovat aiemminkin pohtineet Doylen tyrkkäämistä elokuvauralle. Mikään aiempi projekti ei ole kuitenkaan herättänyt Misfits-muusikon kiinnostusta.

- Death Ward 13 on hieno mahdollisuus hänelle. Hänen faninsa tulevat rakastamaan tätä elokuvaa! Doylen agentti on kommentoinut.

(kuva: AOP)

Lähde: Noise11

Lue myös: Misfitsin nokkamies Glenn Dangiz paljasti nuoruuden haaveammattinsa: "Olin liian pienikokoinen"

Lue myös: Glenn Danzig nousi lavalla Misfitsin kanssa reilun 30 vuoden jälkeen - katso keikalta kuvatut videot

Lue myös: Glenn Danzig maalasi Misfits-meikin kasvoilleen 35 vuoden tauon jälkeen - katso lopputulos

Kilpailut

Uusimmat