Kuva: AOP

Tyrmäävän kaunis Kara, 25, on uusi Miss USA - katso kuvat

15.05.2017 09:15 - Senni Loikala - Luettu 1 237 kertaa

Kemistinä työskentelevä Kara McCullough voitti Miss USA 2017 -kauneuskilpailun sunnuntai-iltaisen finaalin.

Miss USA 2017 -missikilpailussa kruunattiin sunnuntai-iltana Yhdysvaltojen kauneimmaksi naiseksi Kara McCullough, 25. Kemistinä työskentelevä kaunotar edusti Kolumbian piirikuntaa erittäin kovatasoisessa kauneuskilpailussa.

McCullough on ehtinyt jo jakamaan mielipiteitä sosiaalisessa mediassa. Kaunottarelta kysyttiin kilpailussa, tulisiko edullisten terveydenhuollon palveluiden kuulua etuoikeutena koko väestölle. McCullough vastasi, että hänestä vain työssä käyvillä tulisi olla etuoikeus niihin. Kaunotar lisäsi kuitenkin, että valtion pitäisi onnistua luomaan nykyistä enemmän työpaikkoja, jotta yhä useammat pääsisivät nauttimaan edullisesta terveydenhuollosta.

McCulloughin vastauksen jälkeen monet ottivat kantaa hänen mielipiteeseensä sosiaalisessa mediassa. Osasta kaunotar oli täysin oikeassa, kun taas jotkut eivät pystyneet allekirjoittamaan hänen näkemystään.

Ensimmäiseksi perintöprinsessaksi kruunattiin Chhavi Verg ja toiseksi perintöprinsessaksi Meridith Gould.

McCulloughin kuvia katsoessa kukaan tuskin ihmettelee, että hän onnistui pokkaamaan voiton kotiin. Villit kiharat omaava kaunotar on monista tyrmäävä esimerkiksi kauniin hymynsä ja pitkien säärtensä ansiosta. Katso alta kuvia McCulloughista missikilpailussa.

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Lue myös: Prostituutiokohu: Suomalainen missi tarjoaa seksiä rahasta!

Lähde: People

Arvostele artikkeli

Kilpailut

Uusimmat