Huippukokki valmisti kohutun pekonispaghetin - kuuntele tuomio

31.03.2015 15:01 - Heli Thoren

MasterChef-tuomarinakin tunnettu Risto Mikkola hämmästyi itsekin siitä, miten maistuvaa kaloripommiksi parjattu ateria on.

Somessa kohuttu pekonispaghettiresepti pääsi huippukokki Risto Mikkolan testaukseen. Valtiovarainministeri Antti Rinteen SAK:n sivuilla jakama resepti nosti aikaan keittiökohun, sillä ohje sisältää niin valtavan määrän rasvaa. Kuohukermaa, pekonia ja rasvaista juustoa yhdistävä resepti on todellinen kaloripommi, muttei yllättäen saakaan huippukokilta tuomiota.

- Ajattelin, että tämän syömällä saan sydänkohtauksen, Mikkola pohtii.

Kun Mikkola oli pilkkonut reseptin sisältämän 800 g pekonin silpuksi ja pyöritellyt muutkin ainekset mukaan, mies hämmästyi.

- Aika heviä, mutta puolessa minuutissa koukutuin. Otin kolme kertaa lisää, Mikkola nauraa.

Jos resepti tuntuu kotikeittiöissä liian raskaalta, Mikkola antaa vinkin.

- Itse lisäisin ohjeeseen vähän happoa, tilkan valkoviiniä vaikka.



Uusimmat