Kuva: AOP

Sedu Koskinen osti Tavastia-klubin

01.04.2015 02:04 - Mikko Räsänen

Uusi omistaja aikoo uudistaa legendaarista keikkapaikkaa tavalla, joka hirvittää monia.

Legendaarinen Tavastia-klubi on myyty kaikessa hiljaisuudessa. Kaupparekisteri vahvistaa, että sinne toimitettujen tietojen mukaan tilan omistajuus on siirtynyt jo tammikuussa Hämäläis-Osakunnalta Party Max Oy:lle, jonka omistaja on Sedu Koskinen

Tavastian henkilökuntaa on tiedotettu, että klubin toiminta tulee toukokuun alussa muuttumaan merkittävästi. Paikan nimeksi tulee Club Tavastia ja sen logo vaihtuu modernimmaksi. Asiakkaiden kannalta merkittävin muutos tulee olemaan se, että konserttitoiminta Tavastialla loppuu käytännössä kokonaan.

- Meille lähetetyssä kirjeessä kerrottiin, että jatkossa Tavastiasta tulee dj-vetoinen yökerho, jonka musiikki on sekoitus uusimpia listahittejä ja valikoituja klassikoita, nimettömänä pysyttelevä Tavastian baarimikko kertoo.

Vanhat Tavastian vip-kortit lakkaavat toimimasta tällä viikolla. Tilalle tulee uudet bronze, silver ja gold vip -kortit, joita voi ostaa 200, 500 ja 1000 euron hinnalla. 

- "Tavastian vip on vuosikymmeniä ollut musiikkifanien eniten himoitsema kortti - nyt sellaisen voi saada jokainen", lukee tässä kirjeessä perusteluna, baarimikko kertoo.

Tavastian parvi muuttuu pintaremontin jälkeen vip-tilaksi, jonne pääsevät vip-korttilaisten lisäksi vain eturivin julkkikset kuten missit, Big Brother -tähdet ja Scandinavian Hunksit.

Mutta mitä tapahtuu Tavastian legendaariselle backstagelle, jonka seiniin sadat tai tuhannet Tavastialla esiintyneet artistit ovat jättäneet nimikirjoituksensa?

- Se meni jo. Bäkkäri maalattiin maanantaina ja kaikki nimmarit jäivät maalin alle, baarimikko huokaa.

Tavastialla vietetään tänään vanhan Tavastian hautajaisia. Sisäänpääsy on ilmainen, mutta runsaan osallistujamäärän takia tulijoiden täytyy varmistaa paikkansa ilmoittautumalla vieraslistalle täällä.


 

Kilpailut

Uusimmat