Klonkku lukee Donald Trumpin twiittejä - videosta nettihitti

13.07.2017 14:00 - Iiro Myllymäki

Taru sormusten herrasta -hahmon ääninäyttelijä Andy Serkis luki ääneen Trumpin twiittejä osana keskusteluohjelmaa, ja lopputulos on hulvaton.

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on aktiivinen sosiaalisen median palvelu Twitterissä. Miehen suorasukaiset ja välillä hyökkäävätkin twiitit ovat herättäneet monia kohuja. Nyt Trumpin twiitit ovat saaneet yhden varsin erikoisen lukijan.

Näyttelijä Andy Serkis vieraili Stephen Colbertin talk show’ssa puhumassa uudesta Sota apinoiden planeetasta -elokuvasta, jossa hän näyttelee. Monet muistavat Serkisin hänen erinomaisesta ääninäyttelytyöstään Taru sormusten herrasta -elokuvien Klonkkuna. Talk show- vierailun aikana Serkisiä pyydettiin lukemaan valikoituja Trumpin twiittejä ääneen Klonkku-äänellä, ja lopputulos oli puhdasta kultaa. Pääset katsomaan kyseisen kohdan keskusteluohjelmasta alla olevalta videolta neljän minuutin kohdalta:

Kyseisissä twiiteissä vilahtivat muun muassa ”feikkiuutisten” käsite ja ”covfefe”-sana, joka esiintyi mystisenä kirjoitusvirheenä sittemmin poistetussa twiitissä.  

Lue myös: Melania Trump jakoi somessa kuvan miehensä syntymäpäivän kunniaksi - yksityiskohdasta vitsaillaan

Lähde: Independent

Kilpailut

Uusimmat