Poppamies Marko Suksi vinkkaa: Näin teet maukkaat kastikkeet makkaran seuraksi
Suomalaiset ovat todellista grillikansaa. Usein pihagrillissa tirisevät pihvit ja makkarat, mutta onneksi perinteisiinkin herkkuihin saa vaihtelua hyvinkin yksinkertaisilla keinoilla.
Poppamies-yrityksen perustajajäsen Marko Suksi on itsekkin kova grillaajamies. Siksi mies tietääkin keinot joiden avulla perinteisestä makkarastakin saa enemmän irti.
- Makkarassa ei oo todellakaan mitään vikaa, mutta kannattaa kokeilla esimerkiksi raakamakkaroita. Myös esim krakovanmakkaraa ja braatvurstia kannattaa grilliin heittää, ettei aina tule syötyä sitä samaa.
Myös perinteinen sinappi kannattaa toisinaan jättää väliin. Helpon ja maukkaan kastikkeen valmistaminen kun on suunnattoman helppoa.
- Lisukkeita kannattaa vaihdella, vaikka sinapissa ei olekaan mitään vikaa. Voi esimerkiksi heittää kattilaan sinappia, kermaa ja vähän chilikastiketta ja kiehauttaa ne lämpimäksi. Siitä saa hyvän kastikkeen makkaralle. Myös viileä dippi sopii makkaran kanssa.