Kuva: AOP

Alice Cooper: "En olisi ikinä uskonut Benningtonin ja Cornellin tekevän itsemurhaa"

28.07.2017 13:15 - Katariina Auvinen

Rokkivaari kertoi antamassaan radiohaastattelussa olevansa todella hämmästynyt kahden laulajan itsemurhasta.

WAAF-radioasemalle antamassaan haastattelussa Alice Cooper hämmästeli Chris Cornellin sekä Linkin Park -yhtyeen nokkahahmon Chester Benningtonin itsemurhia. Cornell teki itsemurhan pari kuukautta sitten. Hänen hyvä ystävänsä Chester Bennington löydettiin kuolleena viime viikon torstaina. 

"Tämä on ollut todella omituista. Esimerkiksi Chris Cornell oli positiivisin ihminen, jonka tunsin. Samaa voin sanoa Benningtonista. Tunsin molemmat näistä ihmisistä aika hyvin ja he eivät olleet rajuja huumeiden käyttäjiä. He vaikuttivat tasapainoisilta ihmisilä, jonka vuoksi he olivat viimeiset ihmiset, joiden olisin uskonut tekevän itsemurhan." 

Cooperilta kysyttiin, eikö hän saanut vihiä Cornellin ja Bennigtonin lauluista ja lyriikoista demoneista, joiden kanssa kaksikko paini. 

"Kyllä toisaalta, mutta uskon synkkyyden liittyneen paljolti myös musiikkityyliin. Tuntiessani heidät yksityiselämässä, he olivat todella positiivisia." 

Toisaalta haastattelija kertoi, että eikö artistit helposti myös välitä töihinsä omia tunteitaan ja fiiliksiään. Alice Cooperin mukaan hän ei itse ole ikinä ollut varsinaisesti tällainen artisti, joten näin ei välttämättä ole. Hän itse on kamppaillut huume- ja alkoholiriippuvuuden kanssa, mutta Cooper kääntyi uskoon ja lopetti sitä kautta juomisen. 

"En ole ottanut hörppyä nyt yhteensä 37 vuoteen ja voin paremmin kuin koskaan. Jotkut purkavat ahdistustaan ja turhautumista meditointiin tai joogaan. Minulle usko oli se kanavointitapa. "

Lue myös: Kuolleen Linkin Park -laulajan perhe haluaa pitää hautajaiset vain lähipiirin kesken

Lähde: Blabbermouth

Uusimmat