Kuva: Marko Reijosen kotialbumi

Mitä David Hasselhoff teki rivitalossa Itä-Pakilassa?

22.09.2017 08:15 - Mikko Räsänen

Marko Reijonen muistelee 50-vuotishaastattelussa päivää, jolloin hänen lapsuuden idolinsa ilmestyi heidän eteiseensä.

Dance-tähti Waldona tunnettu Marko Reijonen juhlii tänään 50-vuotispäiväänsä. Merkkipäivän kunniaksi Reijonen kävi Voice.fi:n haastattelussa muistelemassa pitkän uransa vaiheita. Haastattelussa päädyttiin muistelemaan myös Reijosen lapsuutta ja nuoruutta, joihin mahtui myös erikoisia julkkiskohtaamisia.

Yksi erikoisimmista oli se, kun Markon isä Hessu Reijonen toi Ritari Ässä -tähden David Hasselhoffin heidän kotiinsa Helsingin Itä-Pakilaan 80-luvun lopulla. Tuolloin Hasselhoffi oli Ritari Ässä -sarjan myötä todella kovan luokan maailmantähti.

- Mutsillehan tuli hirveä paniikki, kun hän kuuli, että David on tulossa. Koska koko perhe oli raatanut messujen ympärillä, ei kotona oltu tehty mitään. Paikat oli sotkussa ja jääkaappi tyhjä. Menimme kotiin tekemään todellisen pikasiivuoksen, eli kasasimme kaikki tavarat ja tungimme ne voimalla vaatekaappeihin. Pikkusisko lähetettiin kauppaan ostamaan ruokaa.

Lopulta David Hasselhoff seisoi Reijosten eteisessä.

- Amerikkalaisilla on tapa, että heti sisään tultua tehdään sight seeing eli katsellaan paikat. Meidän kodissa ei tosin ollut paljoa katsottavaa, koska se oli ihan tavallinen rivarin pääty. Mutta David kuitenkin kiersi huoneet ja päätyi sitten avaamaan vaatekaapin oven, josta kaikki kiireessä pakkaamamme vaatteet vyöryivät hänen päälleen, Marko muistelee nauraen.

Nuorelle Markolle tuo ilta oli ihmeellinen kokemus. Hän seurasi viikottain Ritari Ässää televisiosta, ja nyt tuo sama henkilö istui heidän keittiössään syömässä siskonmakkarakeittoa. Ruuan jälkeen David ja Marko pelasivat olohuoneen lattialla lautapelejä.

- Jossain vaiheessa äitini pyysi viemään roskat. David tarjoutui vapaaehtoiseksi. Hän kysyi ohjeet, mistä löytää roskiksen ja meni ulos. Pihalla oli alkanut kova kuhina, kun siellä oli tunnistettu roskapussin kantaja. David vielä osasi ottaa ihmiset, ja oli mennessään moikkaillut muille. Naapurinpojat olivat kuulemma olleet ihan paskanjäykkinä ja miettineet, mitä täällä oikein tapahtuu.

Kun naapurustossa levisi tieto, että Hasselhoff kyläilee yhdessä talonyhtiön asunnossa, lähti nuoriso liikkeelle sellaisella voimalla, että pian Hasselhoff joutuikin pakenemaan Reijosilta hotelliin. Lue koko haastattelu täältä

Lue myös: Suomen kovin eurodance-tähti täyttää 50 vuotta: "Nykyään viisikymppinen ei ole enää ikäloppu!"

Kilpailut

Uusimmat