David Beckhamilla hurjat tulot eläkkeelläkin - tienaa joka tunti 1800 euroa!

12.10.2017 20:00 - Sami Ikonen - Luettu 107 kertaa

Eläköitynyt huippupelaaja ansaitsee aktiiviuran jälkeen enemmän kuin koskaan.

Englannin entinen maajoukkuepelaaja David Beckham tienaa nykyisin enemmän, kuin koskaan pelaajauran aikana. Uusimpien raporttien mukaan jalkapalloilija tienaa vuorokaudessa lähes 39 000 euroa. Beckhamin suurin rahanlähde ovat mallin työstä syntyvät palkkiot. Hyvännäköinen atleetti myy edelleen suurissa muotifirmoissa. Hänellä on sopimukset Adidaksen ja H&M:n kanssa. Lisäksi hän on toiminut kasvokuvana Haig Club viskimerkille. 

Viiden vuoden aikana Beckham on tienannut noin 50 miljoonaa euroa. Viime vuonna tuloja tuli  16 miljoonaa eli Beckham tienasi yli 1800 euroa tunnissa. 

Englantilainen jäi pelaajana eläkkeelle keväällä 2013. Viimeisen kautensa hän pelasi pariisilaisessa Paris Saint Germainissa. Hän lahjoitti kaikki PSG-ansionsa hyväntekeväisyyteen. 

Beckham on naimisissa muotisuunnittelija Victoria Beckhamin kanssa. Pelaaja on auttanut vaimonsa muotifirmaa taloudellisesti useilla miljoonilla. David lainasi vaimonsa yhtiölle 6.7 miljoonaa, kun tämän omistama muotijättiläinen teki valtavasti tappiota. Avioparilla on kolme poikaa ja tytär. Perheen kuopus Harper Beckham on vasta 6-vuotias. Beckham julkaisi instagram-tilillään suloisen päivityksen tyttärestään.

Lähde: The Sun

Lue myös: David Beckham järjesti tyttärelleen hulppeat syntymäpäiväjuhlat oikeassa linnassa

Lue myös: Maailman parhaaksi valittu jalkapalloilija pyrkii presidentiksi

Arvostele artikkeli

Kilpailut

Uusimmat