Kuva: AOP

Tom Cruise Top Gunista: "Kakkonen olisi kyllä hauska"

28.07.2015 16:10 - Mika Parikka

Top Gunin toista tulemista on odoteltu jo melkein 30 vuotta. Iloinen uutinen on se, että uusi tuleminen ei jää ainakaan Tom Cruisesta kiinni.

Ihan alkuun kannattaa laittaa asiaankuuluvaa musiikkia soimaan:

Ja sitten asiaan. Top Gun on aikamme kovimpia elokuvia. Tai niin moni ainakin sanoo. Tom Cruisen roolisuoritus Maverickina on kivenkova. Vuonna 1986 ilmestynyt elokuva oli jättimenestys, ja sen myötä Cruise tekikin lopullisen läpimurtonsa elokuvamaailmaan.

Cruise oli vähän aikaa sitten uuden elokuvansa Mission: Impossible - Rogue Nationin ensi-illassa, kun mieheltä tiedusteltiin faktoja täysin toiseen elokuvaan liittyen. ExtraTV:n haastattelussa Cruise otti kysymykset mahdollisesta Top Gun 2 -elokuvasta rennosti vastaan. Elokuvan tekoon liittyy Cruisen osalta vain yksi tietty ehto:

- En ole hirveästi uhrannut ajatuksia koko asialle. Mutta jos pystyn selvittämään asiat, jos kaikki pystyvät selvittämään asiat elokuvan suhteen, se olisi kyllä hauska tehdä. Lentäisin mielelläni niillä hävittäjillä taas. Mutta meidän on tehtävä kaikki hävittäjäkohtaukset ilman tietokoneanimointia. Voin kertoa sinulle tässä ja nyt, että jos kaikki nämä asiat saadaan selvitettyä, ja puolustusministeriö antaa meidä tehdä sen, se olisi todella hauska tehdä, Cruise selventää.

Kommentti oli hieman sekava, mutta ainakin Tomppa on valmis istumaan hävittäjän rattiin uudestaan. 

Top Gunista on puhuttu paljon myös siksi, että monet löytävät siitä homoseksuaalisia teemoja. Muun muassa elokuvaohjaaja Quentin Tarantino on sitä mieltä. Niin tai näin, elokuva tulee aina olemaan krapulaelokuvien aatelia.

Katso Tom Cruisen haastattelu alta:

Lähde: The Ladbible

Kilpailut

Uusimmat