Kuva: AOP

Nightwish ja Kalevala Koru julkaisevat korusarjan - katso miltä lopputulos näyttää

18.08.2015 13:08 - Reija Saarinen

Kalevala Koru ja Nightwish julkaisevat korusarjan Evolution Series By Nightwish.

Kalevala Koru tuo markkinoille yhteistyössä Nightwish-yhtyeen kanssa uuden korusarjan Evolution Series By Nightwish.

Yhtyeen solisti Floor Jansen on toiminut Kalevala Korun korukasvona. Nyt yhteistyö laajenee, kun yritys julkistaa yhteistyössä Nightwishin kanssa suunnitellun korusarjan.

Uusi korusarja on uskollinen Nighwishin Endless Forms Most Beautiful -teemalle elämän monimuotoisuudesta. Tätä yhtyeen perustaja, muusikko Tuomas Holopainen myös painotti yhteistyössä.

Kalevala Korun toimitusjohtaja Riitta Huuhtanen uskoo vahvasti korusarjan menestykseen.

– Nightwish on tunnettu ja rakastettu yhtye paitsi kotimaassaan Suomessa myös ympäri maailman. Odotamme innolla sekä fanien että suuren yleisön vastaanottoa korusarjalle.

Evolution Series by Nightwish -sarjaan kuuluvat kaksi erilaista hopeista riipusta ja rannekoru. Isompi riipus on saanut muotonsa fossiilisesta merieläimestä ammoniitista. Pienempi riipus noudattelee DNA:n spiraalimaista kuviota.

Korusarja tulee kauppoihin lokakuun puolivälissä, mutta on ennakkomyynnissä yhtyeen virallisessa fanituotekaupassa Nightwish-shopissa 18.8. lähtien sekä Kalevala Korun omassa verkkokaupassa 1.9. lähtien. Korusarjaa myydään myös Nightwishin maailmankiertueella.

Kuvia koruista näet täältä.

Uusimmat