Kuva: AOP

Iron Maiden -tähti Bruce Dickinson vierailee Suomessa

28.11.2017 13:06 - Reija Saarinen - Luettu 873 kertaa

Mies nähdään Helsingissä ensi viikolla.

Rock-ikoni Bruce Dickinson saapuu ilahduttamaan suomalaisia fanejaan ensi viikolla. Juuri elämäkerran julkaissut rokkari saapuu nimittäin Suomeen 4.-5. joulukuuta. 

Ensi viikon maanantaina mies nähdään Suomalaisessa Kirjakaupassa Aleksanterinkadulla. Tuolloin miestä haastattelee kirjailija Tuomas Kyrö. Haastattelun jälkeen mies antaa nimikirjoituksia tuoreeseen kirjaansa.

Tiistaina sen sijaan vuorossa on Keskuskadulla sijaitseva Akateeminen Kirjakauppa.

Kauan odotettu Bruce Dickinson: omaelämäkerta. What Does This Button Do? on rehellinen, älykäs ja äärimmäisen viihdyttävä kurkistus seikkailijan ja luovan neron elämään, sydämeen ja mieleen. Se kuvaa perusteellisesti rocklegendan elämää, rakkauden kohteita ja ajatuksia, ja se tuo takuuvarmasti iloa niin uskollisille faneille kuin muille lukijoille.

Suomennoksen tarkistajana toimii rocktoimittaja, kustannustoimittaja Samuli Knuuti.

- Miekkailua, lentämistä, Macbethin noitia, sodan runtelema Sarajevo, vanhemmat jotka kiersivät yökerhoja pyörittämässä villakoirasirkusta, esiintymisasuja joista oli vähällä saada sähköiskuja, tappamattomissa oleva Eddie-hirviö...ja tietenkin kaksi tonnia hevosenlantaa. Bruce Dickinsonilta, renessanssimieheltä joka on jo kohta 40 vuotta piilottanut älyään ja mielikuvitustaan usein aiheetta pöhkönä pidettyyn musiikkityyliin, ei tavallista omaelämäkertaa odottaisi. Eikä sellaista saakaan, summaa Knuuti.

Maanantaina 4.12.2017
Suomalainen Kirjakauppa, Aleksanterinkatu
18.00-19.30
Kirjailija ja Iron Maiden -fani Tuomas Kyrö haastattelee Bruce Dickinsonia. Haastattelun jälkeen Bruce Dickinson signeeraa uutta kirjaansa.

Tiistaina 5.12.2017
Akateeminen Kirjakauppa, Keskuskatu
9.00-10.30
Huomio! Akateeminen Kirjakauppa avaa ovensa jo klo 8.30. 

Kilpailut

Uusimmat