Kuva: Getty Images

Hurjat väitteet Anthony Bourdainin kuolemasta saivat fanit raivostumaan: Murhattiinko huippukokki?

10.06.2018 10:15 - Senja Rapila - Luettu 591 kertaa

Salaliittoteoreetikot uskovat, että huippukokki murhattiin.

Salaliittoteoreetikot ovat raivostuttaneet edesmenneen tv-kokki Anthony Bourdainin fanit julistamalla, että Bourdain ei tehnyt itsemurhaa, vaan hänet murhattiin. Teoriat lähtivät liikkeelle sosiaalisessa mediassa sen jälkeen, kun uutinen julkkiskokin itsemurhasta tuli julki. 

Bourdain oli kuolemansa aikaan Strasbourgissa kuvaamassa jaksoa hänen CNN-sarjaansa nimeltä Parts Unknown. Tietojen mukaan Bourdain oli ollut hyvin innoissaan matkastaan.

Monet epäilevät, että koska Bourdain oli niin elämänhaluinen ja iloinen sosiaalisessa mediassa ja antoi positiivisia haastatteluja vielä päiviä ennen kuolemaa, itsemurha olisi poissa laskuista.

Salaliittoteoreetikoilla on monia erilaisia teorioita siitä, kuka olisi murhannut Bourdainin: syyllinen voi olla Clintonin perhe, tai sitten hänet murhattiin, koska hän paljasti aktiivisesti seksirikoksia Hollywoodissa.

"Anthony Bourdain on ehkä murhattu, muistakaa että hän oli yksi ensimmäisistä, jotka ilmiantoivat Harvey Weinsteinin ja Hollywoodin raiskauskulttuurin rikkaiden ja voimakkaiden keskellä. Kaksi muuta ovat myös kuolleet samalla tavalla, kun he ovat yrittäneet paljastaa lapsiprostituoitujen kuljetusta Hollywoodiin", eräs kommentoi Twitterissä.

Mirror-lehti kuvailee, että jotkut ovat jopa sitä mieltä, että Bourdain murhattiin sen vuoksi, että hän halveksi Vladimir Putinia ja "muita" diktaattoreita.

Fanit ovat ymmärrettävästi tuohtuneita näistä spekulaatioista ja pyytävätkin ihmisiä antamaan ajatusta myös henkisille sairauksille.

Lähde: Mirror

Lue myös: Anthony Bourdain kärsi vakavista huumeongelmista: Minun olisi pitänyt kuolla parikymppisenä

Lue myös: Missä välissä he kasvoivat? Katso, miltä julkkisten lapset näyttävät tänä päivänä

Kilpailut

Uusimmat