Kuva: Getty Images

Panteran Vinnie Paulin, 54, kuolinsyy selvisi - vakavia terveysongelmia

28.08.2018 11:05 - Katariina Auvinen

Mies menehtyi kesäkuun loppupuolella vain 54-vuotiaana.

Yhdysvalloista kantautui ikäviä uutisia 23. kesäkuuta, kun Panteran Vinnie Paul menehtyi äkillisesti vain 54-vuotiaana. Paulilla tiedettiin olleen sydänongelmia, mutta nyt virallinen kuolinsyy on varmistunut. 

TMZ-julkaisu uutisoi Vinnie Paulin kuolleen sydänperäisiin ongelmiin. Hänen sydämensä oli myös laajentunut. Häneltä löydettiin myös sepelvaltimotauti, joka oli ahtauttanut miehen valtimoita. 

Mies kuoli nukkuessaan kotonaa Las Vegasissa ja hänet löydettiin seuraavana päivänä. Paul haudattiin ystäviensä ja läheistensä läsnä ollessa Teksasissa samalle hautausmaalle, jonne hänen äitinsä ja edesmennyt veljensä oli myös haudattu. Paulille oli tehty arkku, joka oli koristeltu KISS-yhtyeen kuvilla ja logoilla. 

Kerroimme aiemmin, että Paul oli laatinut testamentin ennen kuolemaansa. TMZ-sivuston mukaan Paul oli testamentannut ison osan omaisuudestaan parhaalle ystävälleen Charles Jonesille. Miehen tyttöystävä Chelsey Yeager ei jäänyt nuolemaan näppejään vaan hän sai omaisuudesta vain prosentin vähemmän kuin Jones. 

Lue myös: Panteran Vinnie Paulin testamentti julki - suurin osa omaisuudesta parhaalle ystävälle

Lähde: TMZ

Kilpailut

Uusimmat