Kuva: Getty Images

The Cranberries -laulajan kuolinsyystä lisätietoa - poliisi löysi naisen kylpyhuoneesta

06.09.2018 21:15 - Katariina Auvinen

Dolores O´Riordan kuoli tammikuussa.

Tammikuussa kuultiin ikäviä uutisia, kun The Cranberries-yhtyeen laulaja Dolores O´Riordan, 46, kuoli äkillisesti. O´Riordan löydettiin hotellihuoneestaan kuolleena ja joidenkin lähteiden mukaan kyseessä olisi itsemurha, jonka nainen olisi tehnyt ottamalla kipulääke fentanyyliä yliannostuksen, mutta nyt asian oikea laita ei olisikaan näin. 

Nyt naisen kohtalokkaasta illasta on tihkunut lisätietoa julkisuuteen. O´Riordan löydettiin hotellihuoneensa kylpyhuoneesta, jossa hän makasi kasvot alaspäin ammeessa ja pelkkä pyjama päällään. Kuolinsyyksi paljastui hukkuminen, jota pidetään mitä ilmeisimmin vahinkona.

Nainen oli käyttänyt minibaarin antimia ja soittanut äidilleen kolmelta aamuyöllä. Poliisi saapui paikalle noin yhdeksän aikoihin aamulla, kun nainen löydettiin. Vaikka kuolinsyy on vieläkin viranomaisten mukaan epäselvä, siihen ei liity heidän mukaan mitään epäilyttävää. 

O´Riordan kärsi masennuksesta ja mielenterveysongelmista. Hän yritti ensimmäisen kerran itsemurhaa vuonna 2013, siinä onnistumatta. Nainen on kertonut, että häntä käytettiin seksuaalisesti hyväksi, kun hän oli vain kahdeksanvuotias, joka olisi jättänyt pysyvät traumat. 

O´Riordanin mukaan hän oli löytänyt lääkkeistä ja alkoholista hyvän seoksen, joka turrutti hänen pahat tunteensa. 

Lue myös: The Cranberries -laulajan kuolinsyy selvillä? Pelätään aiheuttaneen itse kuolemansa

Lähde: Mirror 

Kilpailut

Uusimmat